hun/ eng
keresés
kosaram
Támogatói turnék

Támogatói turnék

A járvány előtti években arany pártolóink, illetve magasabb fokozatú támogatóink számára rendszeresen kínáltunk turnérészvételi lehetőséget. Több támogatónk csatlakozott már hozzánk New Yorkban, Brugge-ben, Párizsban, de volt, aki Abu Dzabiba, Hongkongba vagy Dél-Amerikába is elkísérte a zenekart. Amint a járványhelyzet megengedi, újra meghirdetjük a turnérészvételi lehetőséget Támogatói Klubunk tagjai számára. Bízunk benne, hogy az új évadban újra együtt utazhatunk!

A külföldi utak alkalmával a résztvevők nemcsak koncertjeinket hallgathatják meg és a próbák meghitt hangulatát tapasztalhatják, hanem különleges kulturális programokon is részt vehetnek a BFZ szervezésében. Ajánlataink tartalmazzák a repülőjegyeket és transzfert, a szállást, a hangversenyjegyeket és az extra programokat. További információért, kérjük, érdeklődjön Deák Zsuzsannánál a tamogatoiklub@bfz.hu címen.

Támogatónk, Lantos Mihály így írt a 2019. decemberi hamburgi turnéról: „Szeretném megköszönni, hogy részt vehettünk a BFZ turnéján, és a szervezők kedvességét, nagyvonalúságát. Az Elbphilharmonie épületében a vezetés az épület PR-menedzsere részéről életre szóló élmény volt. Nagy tudással és alapossággal mindent megmutatott kis csoportunk részére, és minden kérdésre alaposan és jól válaszolt. Szerencsénk volt a csoporttal is, nagyon kedves, nagy tudású és barátságos társaink voltak. Az esti fogadás is nagyon kedves és kellemes volt, és külön érdekesség volt a próbán való részvétel.”