hun/ eng
keresés
kosaram
Programcsoport kép161221_elbphilharmonie_foto_thies_raetzke_0009

Támogatói turnék

Arany pártolóink, illetve magasabb fokozatú támogatóink számára rendszeresen kínálunk turnérészvételi lehetőséget. Több támogatónk csatlakozott már hozzánk New Yorkban, Brugge-ben, Párizsban, de volt, aki Abu Dzabiba, Hongkongba vagy Dél-Amerikába is elkísérte a zenekart. A hamburgi Elbphilharmonie-ban Támogatók Klubunk tagjai a koncertélmény mellett exkluzív épületvezetésen vehettek részt, a Vicenzai Operafesztiválon pedig az előadások helyszíne, a fenséges Teatro Olimpico mellett a közeli kisvárosok gyönyörű épületeit, múzeumait, hangulatos utcáit és csodálatos templomait is meglátogathatták a BFZ által szervezett kirándulások során.

A külföldi utak alkalmával a résztvevők nemcsak koncertjeinket hallgathatják és a próbák meghitt hangulatát tapasztalhatják meg, hanem különleges kulturális programokon is részt vehetnek a BFZ szervezésében. Ajánlataink tartalmazzák a transzfereket, a szállást, a hangversenyjegyeket és a külön programokat. További információért, kérjük, érdeklődjön Deák Zsuzsannánál a tamogatoiklub@bfz.hu címen.

Támogatónk, Lantos Mihály így írt a 2019. decemberi hamburgi turnéról: „Szeretném megköszönni, hogy részt vehettünk a BFZ turnéján, és a szervezők kedvességét, nagyvonalúságát. Az Elbphilharmonie épületében a vezetés az épület PR-menedzsere részéről életre szóló élmény volt. Nagy tudással és alapossággal mindent megmutatott kis csoportunk részére, és minden kérdésre alaposan és jól válaszolt. Szerencsénk volt a csoporttal is, nagyon kedves, nagy tudású és barátságos társaink voltak. Az esti fogadás is nagyon kedves és kellemes volt, és külön érdekesség volt a próbán való részvétel.”