hun/ eng
keresés
kosaram
DSC_8897.jpg

Támogatói Klub

Csatlakozzon Ön is a Budapesti Fesztiválzenekar Támogatói Klubjához!

Zeneszerető barátaink elkötelezettsége nélkül a BFZ nem lehetne az, ami: világhírű zenekar, amely egyformán otthon érzi magát a világ legrangosabb koncerttermeiben és Magyarország legapróbb falvaiban is. Támogatásuk nélkül edukációs és közösségi programjaink sem jöhetnének létre. Kérjük, járuljon hozzá Ön is, hogy zenekarunk a jövőben is a korábbi színvonalon folytathassa működését!

Szeretettel várjuk Önt is a BFZ nagy családjában! Az oldalon lejjebb görgetve minden információt megtalál az egyes fokozatokhoz tartozó kedvezményekről.

Támogatói Klubunk összes tagja több mint egy héttel a hivatalos megjelenés előtt vásárolhatja meg bérletét.

Pártoló tagjainkat karácsonyi pezsgős koccintásra és évente több exkluzív főpróbára hívjuk. Arany pártolóink turnéinkra is elkísérhetik a BFZ-t.

Mecénásaink részt vehetnek a koncert szünetében rendezett fogadásokon, turnéinkon és támogatói vacsoráinkon.

A karmester körének arany fokozatú tagjai pedig Fischer Ivánnal koccinthatnak egy hangversenyünk után.

Klubtagjaink összejövetelek, turnék, vacsorák, bensőséges hangulatú kávézások és főpróbák során válnak a BFZ életének fontos részévé: hónapról hónapra egyre jobban megismerik egymást és a BFZ muzsikusait, stábtagjait. Támogatói főpróbáinkon, a koncertek szünetében, illetve klubeseményeinken már életre szóló barátságok is köttettek. Csatlakozzon Ön is ehhez a rendkívüli közösséghez! A támogatás eljuttatásával automatikusan érvényessé válik tagsága a Támogatói Klubban.

A KLUBTAGSÁG ELŐNYEI:

Amennyiben banki átutalással vagy egyéb módon már befizette támogatását, nincs további teendője. Köszönjük, ha 2021-ben is úgy dönt, hogy Támogatói Klubunk tagjaként segíti zenekarunk működését!

A 2021–22-es évad programját bemutató szezonfüzetünk lapzártája március 3. volt – amennyiben Ön még előtte jelezte belépési vagy megújítási szándékát, neve szerepel a támogatói névsorban.

Ha banki utalással szeretne támogatást fizetni, a bankszámlaszámunkat itt találja. Ha adományozási szerződésre és adóigazolásra van szüksége, kérjük, jelezze: alapítványunk kiállítja az adóigazolást a cége számára.

További tájékoztatás: tamogatoiklub@bfz.hu / +36 1 882 7671

A Támogatói Klub már a Facebookon is megtalálható: amennyiben Ön már tagja a Klubnak, kérjük, csatlakozzon zárt körű Facebook-csoportunkhoz a linkre kattintva.

Támogatásával segít, hogy a zene jótékony hatásából minél többen részesülhessenek