hun/ eng
keresés
kosaram
Hogyan segíthetek még?

Hogyan segíthetek még?

Nemzetközi barátok

A Budapesti Fesztiválzenekar baráti köreinek hálózata világszerte pénzgyűjtő tevékenységgel és helyi rendezvények szervezésével segíti a zenekar munkáját. A BFZ külföldön élő rajongóit szeretettel várjuk nemzetközi baráti köreinkbe is a világ több pontján. Ha Ön is csatlakozna zeneszerető barátainkhoz a nagyvilágban, további információért forduljon hozzánk a partner@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4333-as telefonszámon.

Önkéntesprogram

Önkéntesprogramunk keretében nagy szeretettel várjuk közönségünk azon tagjait, akik szívesen vennének részt még aktívabban a zenekar életében, illetve lehetőségeikhez mérten örömmel segítenék alapítványunkat önkéntes munkával.

Támogatóink mindig csodálatos meglepetést okoznak a közösségi koncertekre küldött házi süteményekkel és a gyerekeknek küldött ajándékokkal. Önkénteseink irodai feladatok vállalásával, a szervezési munkához való hozzájárulással, illetve oktatással, szöveggondozással vagy fordítással is segíthetik tevékenységünket. Közösségi programjaink során a gyerekek és vendégeink fogadásában, regisztrációjában és sok minden másban is számítunk Önökre!

Amennyiben érdeklődik az önkéntesprogram iránt, kérjük, forduljon hozzánk a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330-as telefonszámon!

Földöntúli zene: legyen örökhagyónk

A Budapesti Fesztiválzenekar a jövő zenekara. Végrendeletében megjelölve együttesünket a klasszikus zene és a BFZ fenntarthatóságát biztosítja a következő generációk számára. Örökségének köszönhetően tovább fejleszthetjük zenei, oktatási és közösségi programjainkat – együtt építhetjük a jövőt. Mielőtt meghozza döntését végakaratáról, javasoljuk, hogy beszéljen családjával és jogi képviselőjével. Ha bármilyen felmerülő kérdésben segíteni tudunk, kérjük, forduljon hozzánk közvetlenül a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen.