hun/ eng
keresés
kosaram
STA_9332.jpg

BFZ adománygyűjtő bál

A koncertszezon egyik legünnepélyesebb és leginkább várt mozzanata a Budapesti Fesztiválzenekar bálja, amikor barátaink és támogatóink társaságában, varázslatos környezetben tölthetünk el egy önfeledt, zenében, táncban és felemelő élményekben gazdag estét. Mentse el naptárába következő bálunk dátumát: az eseményre 2023. február 3-án kerül sor Budapesten.

Bálunkon ezúttal a világszerte méltán népszerű argentin tangóé lesz a főszerep!

Szeretettel várjuk Önt és vendégeit: vacsorázzon és táncoljon a Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek és zeneigazgatójának társaságában!

Bálunk bevételének segítségével hazai és külföldi hangversenyeinken, valamint ingyenes közösségi és ifjúsági programjainkon osztjuk meg a zene semmihez sem hasonlítható örömét.

Foglaljon asztalt, tangózzon és tartson velünk!

  • A Karmester asztala: vendégenként 160 000 forint adomány
  • 10 személyes VIP-asztal: 1 millió forint adomány
  • A Muzsikusok asztala: vendégenként 60 000–100 000 forint adomány
  • VIP-jegyek a Muzsikusok asztalánál: vendégenként 100 000 forint adomány

A báli részvételi díj befizetése előtt, kérjük, mindenképp keresse meg kollégánkat, Deák Zsuzsannát a tamogatoiklub@bfz.hu címen vagy a +36 1 882 7671-es és a +36 70 425 3599-es telefonszámon, aki a fizetési lehetőségekkel és bármilyen egyéb kérdéssel kapcsolatban örömmel áll a rendelkezésére.

A fantasztikusan sikerült 2022-es adománygyűjtő bálunkon, amelynek témája a fekete-fehér volt, visszatért a Budapesti Fesztiválzenekar fergeteges big bandje, és fellépett Reginald Mobley kontratenor is, aki a nagy sikerű, 2021 szeptemberében bemutatott Poppea megkoronázása operaelőadásunkban Ottone szerepét énekelte, ezúttal azonban egészen más oldaláról mutatkozott meg a big band különleges vendégeként.

Köszönjük vendégeinknek, hogy részvételükkel és – a felhőtlen szórakozás mellett – licitjeikkel támogatták a zenekar sokak számára sorsfordító közösségi és edukációs programjait.

Együttműködő partnerünk: