hun/ eng
keresés
kosaram
Legacy.jpg

Földöntúli zene: legyen örökhagyónk!

„Miért vettem be a Fesztiválzenekart a végrendeletembe? A dolog egyszerű: hivatalos örökösöm, családom nincs. Elgondolkoztam, hogy mégis mi legyen azzal, ami utánam marad. Nem egy nagy vagyonról van szó. Mi szerzett nekem öregségemben és alkalmi magányomban sok örömöt? A klasszikus zene. Ez segített át a mélypontokon, és mindig megsimogatta a lelkemet. Ezután már kizárólag a kedvenc zenekarom jutott eszembe” – írta örökhagyónk.

Az Ön végrendeleti adománya biztosítja, hogy Fischer Iván álma a BFZ jövőjéről a mi életünk utáni időkben is tovább élhessen.

Az Ön adománya

  • kitárja a kaput a fiatalok számára a zene boldogságot adó szépségére
  • gondozza a jövő nemzedékek feltörekvő csillagainak tehetségét
  • a világon mindenfelé új közönséghez segít eljuttatni a BFZ muzsikáját
  • generációkon át biztosítja zenekarunk jövőjét.

Bárhol is van a világon, dönthet úgy, hogy végrendeletében adományt hagy ránk.

Vagyonának akár 1%-át is megjelöheti a BFZ számára örökül hagyott részként, hogy a fennmaradó részt a családja örökölhesse, vagy egy meghatározott összeget is megjelölhet végrendeletében.

Ha azt szeretné, hogy adományát egy meghatározott célra fordítsuk, kérjük, keressen meg minket: örömmel meghallgatjuk, hogy teljesíthessük kívánságát.

Az öröklési törvények világszerte eltérőek, ezért javasoljuk, hogy mielőtt meghozza döntését, beszéljen családjával és jogi képviselőjével.

Végrendelete megadja Önnek a szabadságot, hogy eldöntse, mit szeretne átadni a jövő generációinak.

Mindössze zenekarunk nevére és címére van szüksége ahhoz, hogy megjelölje a BFZ-t a végrendeletében.

Kérdései esetén, kérjük, forduljon közvetlenül Deák Zsuzsannához a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen.

A Budapesti Fesztiválzenekar a jövő zenekara. Ha végrendeletében megjelöli együttesünket, a klasszikus zene és a BFZ fennmaradását biztosítja a következő generációk számára. Felelős és nagylelkű döntésének köszönhetően tovább fejleszthetjük zenei, oktatási és közösségi programjainkat – együtt építhetjük a jövőt.