hun/ eng
keresés
kosaram

Tagságmegújítás – kérdések és válaszok

Emelkednek 2024-ben BFZ Támogatói Klubjának tagsági díjai?

Nem. A jelenlegi helyzetben logikus döntés lenne a díjak emelése, de mi úgy döntöttünk, idén nem emelünk a tagsági díjakon. Hálásan köszönjük azonban, ha több klubtársához hasonlóan Ön is úgy dönt, hogy a támogatói fokozatának alsó határát jelentő összegnél magasabb adománnyal segíti zenekarunk misszióját. Maradjon Ön is velünk, éljük át a közösség erejét!

Mennyi idén az egyes fokozatok díja?

A bronz pártoló fokozat éves díja 35 ezer forint, az ezüst pártolóé 70 ezer forint, az arany pártolóé 140 ezer forint, a bronz mecénási tagdíj 200 ezer forint. A további tagsági díjakról ITT tájékozódhat a KLUBTAGSÁG ELŐNYEI című táblázat egyes fokozataira kattintva.

Mire fordítja a BFZ a támogatást?

Minden egyéni adományt világszínvonalú programjaink megrendezésére, illetve ifjúsági és közösségi programjainkra fordítunk.

Hogyan újítható meg a klubtagság?

Tagságát a bfz.hu weboldalon való bejelentkezés után a támogatói profiljában, bankkártyás fizetéssel újíthatja meg a legkényelmesebben. Támogatói profilját a bejelentkezés után jobbra fent a saját nevére kattintva éri el, és az itt megjelenő oldalon balra tudja kiválasztani a „Támogatói Klub” menüpontot. Az éves támogatói díj befizetésével klubtagsága automatikusan megújul, további teendője nincs. Amennyiben inkább utalással vagy személyes befizetéssel juttatná el számunkra adományát, nincs szükség arra, hogy a weboldalunkon jelezze megújítási szándékát.

Mi a BFZ Alapítvány bankszámlaszáma?

Bankszámlaszámunkat ITT találja.

Milyen megjegyzéssel érdemes elküldeni a banki utalást?

Kérjük, a könnyebb beazonosítás érdekében a megjegyzésben tüntesse fel: „támogatói klub”. Amennyiben más néven regisztrált a BFZ-nél, mint amilyen névről az utalást küldi (pl. házastársa vagy cége bankszámlájáról, esetleg férjezett nevéről, miközben mi leánykori nevét ismerjük), kérjük, jelezze, hogy melyik támogatóknak köszönhetjük az adományt!

Banki utalással megújított támogatás ellenére érkezett meg a megújításra figyelmeztető levél. Miért?

Amennyiben Ön az elmúlt napokban újította meg tagságát, kérjük, vegye figyelembe, hogy a banki utalással érkező támogatások könyvelése több (akár 5-7) munkanapot is igénybe vehet. Köszönjük megértését!

Mikor érkeznek meg postán/e-mailben az évad programját bemutató szezonfüzetek?

Hagyomány szerint támogatóink értesülhetnek elsőként a BFZ új évadjának műsoráról. A programot tartalmazó szezonfüzetet március második felében kapják kézhez a BFZ weboldalán megadott postázási címükön, illetve elektronikus formátumban e-mailben is.

Mik az idei támogatói bérlet-elővásárlási időpontok?

Támogatói Klubunk tagjai a 2024–25-ös évadra akár két héttel a nagyközönség előtt vehetik meg bérleteiket. Az egyes fokozatok pontos elővásárlási időpontjait itt találja.

Hogyan jelenik meg a támogatók neve a BFZ szezonfüzetében és weboldalán?

Támogatói klubunk tagjainak névsorát itt találja. Ha neve nem szerepel a listában, nem adta ehhez hozzájárulását. Ha Ön büszke a támogatására, és ennek szeretné itt is nyomát látni, bejelentkezés után engedélyezze ezt a személyes profiloldalán a Beállításaim fülön. A nyomtatott szezonfüzetünk lapzártája előreláthatólag január 31-e lesz. Neve abban az esetben szerepel majd a fokozatnak megfelelő helyen, ha addig az időpontig befizeti a támogatását. Amennyiben házastársa, partnere nevét is szeretné a névsorban látni, neki is regisztrálnia kell weboldalunkon, majd engedélyeznie kell neve feltüntetését. Ezután, kérjük, írják meg e-mailben a tamogatoiklub@bfz.hu címre, hogy pontosan hogyan kívánják nevük feltüntetését.

Amennyiben további felmerülő kérdései vannak, kérem, keressen bizalommal a tamogatoiklub@bfz-hu e-mail-címen vagy a +36 1 882 7671-es telefonszámon.

Köszönjük, hogy támogatásával segíti zenekarunk munkáját!