hun/ eng
keresés
kosaram
STA_9332.jpg

BFZ adománygyűjtő bál

A koncertszezon egyik legünnepélyesebb és leginkább várt mozzanata a Budapesti Fesztiválzenekar bálja, amikor barátaink és támogatóink társaságában tölthetünk el egy önfeledt, zenében, táncban és felemelő élményekben gazdag estét. Mentse el naptárába következő bálunk dátumát: az eseményre 2023. február 3-án kerül sor Budapesten.

A fantasztikusan sikerült 2022-es adománygyűjtő bálunkon, amelynek témája a fekete-fehér volt, visszatért a Budapesti Fesztiválzenekar fergeteges big bandje, és fellépett Reginald Mobley kontratenor is, aki a nagy sikerű, 2021 szeptemberében bemutatott Poppea megkoronázása operaelőadásunkban Ottone szerepét énekelte, ezúttal azonban egészen más oldaláról mutatkozott meg a big band különleges vendégeként.

Köszönjük vendégeinknek, hogy részvételükkel és – a felhőtlen szórakozás mellett – licitjeikkel támogatták a zenekar sokak számára sorsfordító közösségi és edukációs programjait.

A már most szervezés alatt álló 2023-as BFZ Bállal kapcsolatos kérdéseit Deák Zsuzsanna várja a tamogatoiklub@bfz.hu címen vagy a +36 1 882 7671-es és a +36 70 425 3599-es telefonszámon.

Együttműködő partnerünk: