hun/ eng
keresés
kosaram
Támogatóink mondták

Támogatóink mondták

"Csak magamat tudom ismételni: Elfogult vagyok a BFZ-vel. Szeretem, ahogy kedvvel, odaadással, zenélnek: elbűvöl az alapító Fischer Iván varázslatos személyisége, elmélyültsége és fölszabadult játékossága. Tetszik a változatos a repertoár, évről-évre tele meglepetésekkel és színes eseményekkel: és tetszik, hogy nemcsak a legkifinomultabb ízlésűekre gondolnak, hogy nem tartják rangon alulinak a zenei ismeretterjesztést sem. Klasszikus zene a köztéren, utcán, lépcsőházban, zsinagógában, karantén idején a közösségi médiában is – büszke vagyok, hogy a magam eszközeivel segíthetem is Ivánt és zenésztársait művészetük gyakorlásában és magasztos küldetésük teljesítésében." (Rényi Andrea)

"Mert a megbízhatóan magas színvonalú zenélés mellett mindig történik valami új, mindig sikerül valamivel megfejelni a már megvalósult ötleteket. Először a zenekar énekelt, az idén újévkor már az ország sokszínű népének képviselői is - hatalmas sikerrel. A karácsonyi meglepetés koncerteket jó pár éve a közönség állítja össze. Meg lehetne próbálni, hogy a következő karácsonyi koncert a zenészek kívánságai alapján álljon össze. Vezényelni, táncolni, énekelni már úgyis láttuk őket, érdekes lehet, mi a kedvencük a hivatásukban. És ezért is szeretek a Támogatói Klub tagja lenni, mert ezt a javaslatot itt megtehettem, mert megkérdeznek. Remélem, még sok évig." (Volenszky Paula)

"Mert úgy érezhettem, hogy a világ legjobb klubjába tartozom." (Galambos Anna)

"Ez az a klub, amiben mindenki ugyanazt szereti, amit én." (dr. Pető Katalin)

"Mert kívülállóként is jólesik belül lenni. Belül lenni egy olyan buborékban, ahol béke van, nyugalom, mert a zene nekem ezt is jelenti." (Frank Éva)

"Nekünk feleségemmel a szimfonikus zene értékén túl a BFZ egy példamutató humánus európai értékközösséget jelent.
Boldogság a lelkünknek, hogy odatartozónak érezzük magunkat.
Laikus zeneimádóként bízunk a bérleti programválasztás nagyszerűségében is. Rendszeresen hallgat(t)unk élőben más magyar szimfonikus zenekarokat is, de nem mertünk volna elmenni Messiaen, Arvo Part vagy Monteverdi L'Orfeo programot megnézni más előadókkal.
A zenekari összhangzás színvonala számunkra kimagaslik a magyar zenekarok közül, pedig mindenki hangversenyén a 6-10. sor közepén szeretünk ülni.
Köszönjük! Vagyunk és maradunk őszinte hódolói a BFZ-nek és Fischer Ivánnak." (Horváth László)

Támogatóinkat kérdeztük

Ízelítő támogatói eseményeinkből