hun/ eng
keresés
kosaram
Fischer Iván telefonál.jpg

Bérlet- és jegyinformáció

A Budapesti Fesztiválzenekar aktuális eseményeit a Koncertek és jegyek főmenüben a Koncertnaptár menüpontból, vagy online koncertfüzetünkből érheti el. A 2023–24-es évad koncertjeinek listáját ide kattintva éri el.

Bérlet- és jegyvásárlási lehetőségek

A 2024–25-ös évadra a bérletek a nagyközönség számára 2024. április 3., szerda 10:00 órától vásárolhatók. A Támogatói Klub A karmester köre, Mecénás és Pártoló fokozatának tagjai elővásárlási jogot élveznek.

A bérletben szereplő koncertekre a nagyközönség 2024. április 30., kedd 10:00 órától vásárolhat szólójegyeket vagy szabad bérletet. A Támogatói Klub tagjai elővásárlási jogot élveznek.

Online vásárlás

A Budapesti Fesztiválzenekar programjaira a www.bfz.hu oldalon vásárolhatók bérletek és jegyek bankkártyával vagy SZÉP-kártyával. Az online vásárlást nem terheli kezelési költség. Ha bérletét vagy jegyét online vásárolja meg, e-bérletet, illetve e-jegyet kap (pdf fájlformátumban). Az e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, amely a bérlethez tartozó minden előadás megtekintésére jogosít. Az e-jegy teljes értékű elektronikus jegy.

Kérjük, hogy környezetünk védelme érdekében ne nyomtassa ki elektronikus bérletét, illetve jegyeit: az e-mailen kapott pdf-fájlt elegendő lementenie telefonjára és felmutatnia a bejáratnál. Ha erre nincs mód, nyomtassa ki e-bérletét, illetve e-jegyét, és ebben a formában mutassa fel!

Ha e-bérletét szeretné papíralapú bérletre váltani, írja meg igényét a rendeles@bfz.hu e-mail-címre. Ugyanezt személyesen is kérheti a BFZ jegyirodájában 2024. augusztus 31-ig.

Az évad során az bérletekben szereplő előadásokról szóló információkat (koncertemlékeztetők, programváltozások, lemondott koncertek esetén a jegy-visszatérítési információk, stb.) mindig a bérletvásárló által megadott e-mail-címre küldjük. Ha Ön is vásárolt bérletet barátainak, kérjük, továbbítsa ezeket a tájékoztató leveleket bérletes társainak.

Vásárlás jegyirodában

BFZ jegyiroda

1034 Budapest, Nagyszombat u. 1.
Nyitvatartás: H/SZ/CS/P 10.00-14.00 óráig K 10.00-16.00 óráig
Jegyirodánkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával is fizethet.

Bérletét, jegyeit az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint a Budapesti Fesztiválzenekar kiemelt értékesítőinél is megvásárolhatja:

Rózsavölgyi Szalon Arts & Café
1052 Budapest, Szervita tér 5., +36 1 266 8337

MÜPA jegypénztár
1095 Budapest, Komor Marcell u. 1., +36 1 555 3300

Zeneakadémia jegypénztár
1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8., +36 1 321 0690

Extra lehetőségek

Szabadbérlet

A szólójegy-értékesítés májusi indulásakor „szabadbérlet” vásárlásra is lehetőséget biztosítunk: Ön választhatja ki, melyik 5–10 előadás szerepeljen bérletében. A kedvezmény a szólójegyek árához képest 15–20 százalékos is lehet, ami abban az esetben érvényesíthető, ha egy tranzakción belül helyezi a kosárba a kiválasztott jegyeket.

Kerekesszékes vendégek

Kerekes székes látogatóink a rendelkezésre álló helyek függvényében legkésőbb az adott koncert előtt egy héttel ingyenes jegyet igényelhetnek a rendeles@bfz.hu e-mail-címen. Egy kísérő 50%-os kedvezményre jogosult.

Részletfizetés

Bérleteinket két részletben is fizetheti; ebben az esetben kezelési költséget számítunk fel, melynek összege a teljes vételár 5 százaléka. Bérletét a második részlet kiegyenlítésekor kapja kézhez. A fizetés határideje 2024. augusztus 31. A részletfizetés csak személyesen, a BFZ jegyirodájában igényelhető.

Fricsay családi bérlet

Ha Fricsay bérletet vásárol, a gyerekek 50 százalékos kedvezménnyel élvezhetik koncertjeinket. A konstrukció két felnőtt és minimum egy gyerek bérletvásárlása esetén vehető igénybe. A kedvezmény a BFZ jegyirodájában érvényesíthető a gyermek(ek) személyi igazolványának felmutatásával.

Ajánddékkártya

Zenekarunk 5 000, 10 000, 15 000 és 20 000 forintos értékben ajándékkártyát is kínál, amely minden alkalomra tökéletes meglepetés. Az ajándékkártya a rajta feltüntetett értékben a Budapesti Fesztiválzenekar bérleteire és bármely koncertjére szóló jegyekre egyaránt beváltható a megvásárlástól számított 365 napig. Ajándékutalvány vásárláshoz csak bankkártyás vagy készpénzes fizetést fogadunk el, beváltáskor azonban, amennyiben a megvásárolni tervezett bérlet vagy jegyek értéke magasabb, mint a rendelkezésre álló ajándékutalvány értéke, a különbözet készpénzzel, bankkártyával, de akár SZÉP-kártyás fizetéssel is kiegészíthető.

Ajándékkártyát online ide kattintva vásárolhat.

Jegyárak 2023–2024

Jegyárak (Ft) Prémuim I. II. III. IV. V. VI.
Müpa, BBNH 18 500 13 000 11 800 8 300 6 600 4 000
Zeneakadémia,
Nagyterem
14 700 11 000 9 500 6 600 5 300 4 000
Budapest
Kongresszusi Központ
23 500 18 500 13 000 11 800 8 300 6 600 4 000
Midnight
Music – Várkert Bazár
2 500
Kamarazene
– BFZ Próbaterem
4 500
Kakaókoncert
– BFZ Próbaterem
3 600

A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az időpont-, műsor-, hely- és szereplőváltoztatás jogát.

Online ügyfélszolgálat

Várjuk megkeresését az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

  • Telefonon:
    +36 1 489 43 30; +36 1 489 43 32; +36 1 882 76 71
  • E-mailben:
    rendeles@bfz.hu

KEDVES KÖZÖNSÉGÜNK!

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon! Többen is felhívták a figyelmünket arra, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek jegyeit. A fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására nincs befolyásunk. Ne hagyják magukat megkárosítani!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni koncertjeinkre, azt legegyszerűbben továbbra is a bfz.hu oldalon keresztül tehetik meg online, kezelési költség nélkül, vagy személyesen a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán és a helyszíni jegypénztárakban.

Fontos! A jegy a feltüntetett előadásra, időpontra és egyszeri belépésre jogosít. • A rendezvényt mindenki a saját felelősségére látogathatja. A jegy megvásárlásával a jegytulajdonos elfogadja és betartja a rendezvény helyszínének házirendjét és biztonsági előírásait. • A későn érkezők csak a szünetben foglalhatják el a helyüket, szünet nélküli előadás esetén ez nem garantált. • A ruhatár használata kötelező! • Az előadás zavartalansága érdekében kérjük, mobiltelefonját kapcsolja ki!

Tájékoztatjuk, hogy az előadásról kép- és hangfelvétel készülhet, amelyen, mint látogató, a jegy tulajdonosa is megjelenhet. A látogató tudomásul veszi, hogy a felvétellel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel a rendezőkkel, a felvétel készítőivel vagy annak más jogos felhasználóival szemben. • A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az esetleges időpont-, hely-, műsor- és szereplőváltozás jogát.

Figyelem! A jegy szolgáltatás igénybevételére jogosító bizonylat, melynek ellenértéke korábban kifizetésre került. • A jegyek visszaváltása csak az előadás elmaradása esetén lehetséges, a rendezvényre vonatkozó meghatározott időn belül. • Jegycserére nincs lehetőség. • A jegyet hamisítók és a hamis jegy felhasználója ellen polgári és/vagy büntetőeljárás indulhat!

A Budapesti Fesztiválzenekar adatvédelmi tájékoztatóját ide kattintva éri el.