hun/ eng
keresés
kosaram
IMG_4415_web.jpg

Hogyan vásárolhatom meg a bérletemet online?

Tudjuk, hogy vannak, akiknek az online vásárlás nehézséget okoz, ezért segítségképpen összeállítottunk egy részletes útmutatót, amit követve sikeresen hozzájuthatnak bérleteikhez.

 1. Nyissa meg böngészőjét – lehetőleg Google Chrome-ot vagy Firefoxot használjon –, és írja be a www.bfz.hu címet, majd lépjen be profiljába, vagy amennyiben még nincs fiókja és szeretne, hozzon létre egyet a „Regisztráció” gombra kattintva. A „Belépés/Regisztráció” gomb a jobb felső sarokban található. Regisztráció nélkül is vásárolhat, vendégvásárlóként.
 2. Kattintson a „Koncertek és jegyek” menüpont alatt található „Bérletek 2024–25” menüpontra.
 3. A „Bérletek 2024–25” menüpontnál találja felsorolva a következő évadunk bérlettípusait.
 4. Az Ön által kiválasztott bérlettípusra kattintson rá, és listázva megtekintheti, hogy az adott bérlet milyen előadásokat tartalmaz.
 5. Amennyiben a számítógépén nem jön fel azonnal a nézőtér, nyomja meg a klaviatúra felső sorában lévő „F5” gombot (Macintosh esetében a Command+R gombokat), amely az Ön által megnyitott oldalt frissíti.
 6. Amennyiben szeretne a vásárláshoz tovább haladni, kattintson a „Bérletvásárlás” gombra.
 7. A Bérletvásárlás gomb után megjelenik a Bérlet alapnézőterének (a bérlethez tartozó legnagyobb nézőterű koncertterem) képe, itt tudja kiválasztani, mely helyekre szeretne ülni.
 8. Kérjük, amennyiben erre jogosult, ne felejtse el kiválasztani bónuszkoncertjeit is!
 9. A helyek kiválasztása után kattintson a „Kosárhoz” gombra, majd kérjük, írja be adatait.
 10. Az adatok megadása után kérjük, fizessen bankkártyájával. Javasoljuk a Simple Pay fizetési lehetőséget. Fizetéskor, az ellenőrző kód megadása után, kérjük, ne feledjék megnyomni a jóváhagyás gombot!
 11. Megvásárolt e-bérleteit megtekintheti a profiloldalán a „Jegyeim” menüpont alatt, és innen töltheti le, illetve nyomtathatja ki bérleteit. (A telefonra letöltött e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, felmutatható a koncertek előtt a bejáratnál).
 12. E-bérletét letöltheti e-mailes postafiókjából is, amit közvetlenül a vásárlás után küldünk el az Ön által megadott e-mail-címre.

Felhívjuk figyelmét, hogy az online bérletvásárlás során virtuális sorban állás várható, a vásárlók között a rendszer automatikusan sorszámot oszt ki. A nézőtéren egy adott helyre egyszerre csak egy vendég vehet bérletet, két ügyfél nem választhatja ki egyszerre ugyanazt a helyet. Az így kialakuló várakozási idő ne vegye el a kedvét, előre is köszönjük a türelmét!

Ha elakad, vagy bármilyen kérdése adódna, keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

 • Telefonon:
  +36 1 489 43 30; +36 1 489 43 31; +36 1 489 43 32
 • E-mailen:
  rendeles@bfz.hu
 • Bérletértékesítés a Támogatói Klub tagjainak:
  Deák Zsuzsanna: +36 1 882 76 71; tamogatoiklub@bfz.hu

Köszönjük, hogy minket választott!

BFZ, az Ön zenekara