hun/ eng
keresés
kosaram
Hangolódjon velünk az ünnepekre!

Egyéb

Hangolódjon velünk az ünnepekre!

Mi már nagyon készülünk, hogy együtt ünnepelhessünk a téli időszakban. Találkozzunk az adventi vásárunkon, látogassanak el koncertjeinkre, és szerezzék be kedvezményes jegyeinket és egyéb ajándéktárgyainkat, hogy idén is a BFZ legyen a karácsonyfa alatt.

Téli délutánok, Téli esték

A BFZ legújabb koncertsorozata melegséget visz a hűvös mindennapokba. A Téli délutánok és a Téli esték bérleteinkkel négy-négy programot látogathatnak meg a december elejétől február közepéig tartó időszakban. A két nagyzenekari, egy barokk és egy Concertino-koncertet tartalmazó bérletekben a BFZ együttese olyan világhírű művészekkel egészül ki, mint Andrés Orozco-Estrada karmester, aki korábban a Bécsi Szimfonikusok zeneigazgatói posztját is betöltötte; Javier Perianes zongoraművész, akit a Nemzetközi Klasszikus Zenei Díjak (ICMA) 2019-ben az év művészének választott; Nicolas Altstaedt, napjaink egyik legkeresettebb csellóművésze; Louis Langrée karmester, a New York-i Mostly Mozart Fesztivál és a Cincinnati Szimfonikus Zenekar zeneigazgatója; vagy Jean-Efflam Bavouzet, a szintén francia származású zongorista. Töltse velünk az adventet, hangolódjon a karácsonyra, köszöntse az új évet, majd ünnepelje a farsangot a BFZ hangversenyeivel!

Az adventi kalendárium idén BFZ-t rejt!

Töltődjön fel velünk az adventi időszakban is! December 3-án és 4-én a kolumbiai származású világhírű karmester, Andrés Orozco-Estrada vezényli a zenekart a Budapest Kongresszusi Központban. A romantikával és fénnyel teli Weber, Grieg és Csajkovszkij műveiből összeállított műsorban szólistaként Javier Perianes zongoraművész csatlakozik a BFZ-hez. Mindössze egy héttel később, december 10-én és 11-én kamaraformációra írt művek kerülnek középpontba a Zeneakadémián, melyeket Pilz János irányít a koncertmesteri székből. Corelli Karácsonyi concertója mellett Haydn, C.P.E. Bach és Suk műveivel hangolódhatunk az ünnepekre. Szólistaként közreműködik Iván Tímea hegedűművész, a BFZ egyik alapító tagja.

Adventi vásár a BFZ próbatermében

Ha meglepné szeretteit, vagy csak kiszakadna egy kicsit az ünnepi forgatagból, tartson velünk! December 17-én és 18-án, advent utolsó hétvégéjén 10 és 17 óra között a Kakaókoncert és a Vasárnapi Kamarazene mellé adventi vásárral is készülünk. Az egyedülálló ajándékok mellett a Fesztiválzenekar januári és februári koncertjeire 4 darab jegy vásárlása esetén 15% kedvezményt biztosítunk. Szombaton a gyermekeknek jár a muzsika és a bögre kakaó, a vasárnapi meghitt hangulatú koncerten pedig Klughardt fúvósötöse és Schubert zongoratriója nyújt igazi ünnepi élményt a BFZ Selmeci utcai próbatermében.

BFZ termékek a karácsonyfa alá!

Ha igazán szép ajándékot keres, vagy szívesen hordana magával egy darabot a Fesztiválzenekarból, a BFZ Shop termékeit most 25% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Válogasson akciós kínálatunkból november 20-ig! Később is érdemes visszalátogatni virtuális ajándékboltunkba, mert érkezik az új kollekció, melyben a legkisebbek számára is sok-sok meglepetéssel készülünk, és egy, a Fesztiválzenekar életében rendkívül fontos zeneszerző is megelevenedik hétköznapi tárgyainkon.