hun/ eng
keresés
kosaram

Szeretne egyszerre stílusos és biztonságos kiegészítővel megjelenni a Budapesti Fesztiválzenekar koncertjein? Vásárolja meg maszkjaink közül a kedvencét! BFZ-logóval ellátott klasszikusaink mellett választhatja az egyedi design alapján készülő Fischer Iván akusztikus maszkot is. Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Kérjük, rendeléskor vegye figyelembe, hogy a maszkokat minden héten pénteken postázzuk.

 • 3 000 HUF

  Fehér pamutmaszk

  BFZ-logóval ellátott, 2 rétegű, 95% pamut, 5% elasztán maszk, amely egy állítható, rugalmas fülhurokkal rögzíthető. A maszk újra felhasználható és 60 fokon mosható. Silvadur ™ 930 antimikrobiális külső felülete gátolja a mikrobák növekedését, védelmet, tartósságot és frissességet nyújt. Külső szövetrétegén Zelan ™ R3 víztaszító felület van.

  Fontos!

  Kérjük, a megvásárolt maszkot használat előtt mossa ki, és mindig tiszta kézzel helyezze fel! Felvételkor ne nyúljon a külső részéhez, és levételkor is kerülje annak érintését.

  Kérjük, a maszkot minden esetben úgy viselje, hogy az orrot és a szájat is elfedje!

 • 10 000 HUF

  Fischer Iván akusztikus maszk

  Fischer Iván – abból a mozarti elvből kiindulva, hogy a szükségből erényt kell kovácsolni – egy újfajta, akusztikajavító maszkot talált fel, mellyel az elképzelések szerint a zenekar hangzása teltebben és szebben érvényesül. Minden egyes maszk egyedi készítésű, nem sorozatgyártásban készül, így a meglévő készletből választhatják ki a kedvencüket.

  Az egyedi kialakítású maszk nem mosható.

Megrendelés

Megrendelés részletei

Vásárló személyes adatai

Számlázási cím

Szállítási cím

Megvásárolni kívánt termék(ek)

Termék neve mennyiség ár
Teljes fizetendő összeg

Még nem választott megvásárolni kívánt terméket. Kérjük, válassza ki a mennyiséget a megrendelés részleteinél, felül.