hun/ eng
keresés
kosaram
ISON.jpg
Naptáramhoz adom

A zene éjszakája – ISON 17:00 – Bejössz nekünk? – Hogyan tegyük vonzóvá a kultúrát a fiatalok számára? – Megnyitó és kerekasztal-beszélgetés

2022
November17 17:00
Naptáramhoz adom

Program

A zene éjszakája 2022-ben a kultúra és a fiatal közönség kapcsolódási lehetőségeiről szóló beszélgetéssel veszi kezdetét.

Moderátor: Gáspár Máté (Budapest Brand)

Beszélgetőtársak: Kiss-Kozma Georgina (Mathias Corvinus Collegium), Rozgonyi-Kulcsár Viktória (Jurányi Inkubátorház), Szálka Zsuzsanna (Magyar Zene Háza) és Varga Nikoletta (Nemzeti Táncszínház).

További információ

Az esemény körülbelül 1,0 óra hosszúságú.

Az eseményről

November 17-én a BFZ zenészei maguk mögött hagyják a koncerttermeket, és belevetik magukat a budapesti éjszakába, hogy ismét egy különleges csütörtök estét szerezzenek Budapest legkedveltebb bárjai, kávézói és klubjai közönségének. Ingyenes minikoncertjeikkel muzsikusaink idén a Duna mindkét oldalán várják a zeneimádókat az ősz legkötetlenebb komolyzenei eseményén, A zene éjszakája – csak klasszikusan című rendezvényen.

Immár hatodik alkalommal telnek meg klasszikus zenével Budapest legfelkapottabb helyei A zene éjszakáján, amelynek keretében fesztelen hangulatú minihangversenyek váltják egymást délutántól késő estig a Budapesti Fesztiválzenekar kamaraformációi, valamint Fischer Annie-ösztöndíjas ifjú tehetségek előadásában.

A zene éjszakája a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapest Brand Nonprofit Zrt. közös rendezvénye, amely Budapest Főváros Önkormányzata támogatásával valósul meg.

A programban részt vevő helyszínek:

  • ISON kulturális központ (Budapest, Hársfa u. 25, 1074)
  • Három Holló (Budapest, Piarista köz 1, 1052)
  • Magvető Café (Budapest, Dohány u. 13, 1074)
  • Lumen Kávézó (Budapest, Horánszky utca 5., 1085)
  • Szatyor Bár és Galéria (Budapest, Bartók Béla út 36., 1111)
  • Béla Bár (Budapest, Bartók Béla út 23., 1114)
  • Moha Kávézó (Budapest, Bartók Béla út 11., 1117)
  • Kelet Kávézó és Galéria (Budapest, Bartók Béla út 29., 1114)

Teljes leírás