hun/ eng
keresés
kosaram
BFZ zenei vásár és családi nap: Zenevár

Program

Bogrács-improvizáció

Camille Saint-Saëns:
A hattyú

Antonio Vivaldi:
a-moll versenymű két hegedűre, Op. 3, No. 8, RV 522 – 1. Allegro

Marin Marais:
Baszk férfi

Nini Rosso:
Il Silenzio

Marc-Antoine Charpentier:
D-dúr Te Deum, H. 146 – I. Prelúdium

Közreműködők

Mesélő

Közreműködik

További információ

Az esemény körülbelül 1,0 óra hosszúságú.

Az eseményről

A kőleves, avagy hogyan "főzzünk" zenekart

A király megmutatja, hogy amikor üresnek tűnik a spájz, némi leleményességgel és fület gyönyörködtető, illatos zenékkel hogyan lehet zenekart készíteni. A különleges, titkos hozzávalót mégis a gyerekek adják a recepthez.

Június 12-i rendezvényünkön már az új évadra szóló jegyeink is megvásárolhatók: az egész napos BFZ zenei vásár és családi napon óránként kezdődnek a gyerekeknek és felnőtteknek is szóló zenei programok, emellett kézműves foglalkozásokkal, néptánccal, játékokkal várjuk gyerekeiket, unokáikat, miközben Önök az új évadra szóló bérleteink mellett első alkalommal a 2021–22-es szezon jegyeit is megvehetik, akár Kakaókoncertekre, akár a nemzetközi sztárokat felvonultató nagyzenekari hangversenyekre, vagy az új Iván mesél koncertjeinkre.

Rendezvényünkre a belépés a felnőttek részéről védettségi és személyi igazolványhoz kötött, a zárt térben rendezendő koncerteken maszk viselése is kötelező.

A koncerteket a múzeum különböző helyszínein tartjuk meg.

A helyszín megközelíthetőségéről itt olvashatnak.

Az inkább felnőtteknek szóló, két kamarakoncertünk regisztrációhoz kötött, amely az adott koncert oldalán lehetséges, alább.

Az új évad szezonfüzetét itt, a bérleteket itt találják. Áraink és további információ jegyeinkről és bérleteinkről ezen az oldalon.

Teljes leírás

Kategóriák