hun/ eng
search
my basket
hogyan szeretné

hogyan szeretné

Gyors léptekkel közeledik a nap, amikor nyilvánosságra hozzuk a Budapesti Fesztiválzenekar 2024—2025-ös évadának programját! Mi már tudjuk, milyen lebilincselő koncertekkel várjuk Önt, hiszen éppen szerkesztjük az évad tájékoztató kiadványát.

A következő BFZ-évad bérleteinek értékesítése a Támogatói Klub tagjai számára március 19-től több lépcsőben, a nagyközönség számára pedig április 3-tól indul majd. Hogy Ön is kényelmesen átgondolhassa, milyen bérletet vásárolna, szeretnénk legkésőbb március második hetében eljuttatni a címére az évadfüzetet. 

A hírlevelünkre feliratkozók online változatban, e-mailben már március 7-én megkapják a kiadványt. Aki azonban nyomtatott formában, postai szállítással is szeretne hozzájutni egy példányhoz, annak nyilatkoznia kell erről a weboldalunkon. Ehhez az alábbi lépések szükségesek.

  1. Kérjük, nyissa meg a bfz.hu oldalt, és ellenőrizze, hogy regisztrált-e már, ez a kiindulópont. Ha még nem regisztrált, itt megteheti.
  2. A beállítások ellenőrzéséhez és megváltoztatásához lépjen be a bfz.hu oldalon a profiloldalára.
  3. A belépési adatok megadása után asztali számítógépén a jobb felső sarokban kattintson a saját nevére, ekkor a bal oldalon megjelennek a Nyitóoldalam menüpontjai. Mobiltelefonján a felső sávban az ember alakú piktogramra kattintva, a Nyitóoldalam az oldal tetején jelenik meg, legördülő menü formájában.
beallitas_1.jpg

  1. A kattintásra megjelenő oldalon görgessen lejjebb, és keresse meg a „szezonfüzet preferencia” menüpontot. Itt tudja beállítani, hogyan szeretné megkapni új évadunk programját.

Fontos: amennyiben postázást kér, ugyanitt a postacímét is ellenőrizze, és szükség esetén frissítse! A címben történt változtatásokat az adatváltozás mentése gomb megnyomásával mentse el.

beallitas_3.jpg

Kérjük, még február 10-ig végezze el ezeket a beállításokat! Aki megteszi, számíthat rá, hogy – a postai kézbesítés gyorsaságától függően – várhatóan március második hetében kezébe veheti a BFZ 2024—2025-ös szezonjának programfüzetét.