BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Jegyek és szezonbérletek

Jegy-és bérletvásárlás

Bérletvásárlás

Bérletek a széles közönség számára 2017. április 3., hétfőtől vásárolhatók. A bérletben szereplő hangversenyekre 2017. május 29., hétfőtől lehet szólójegyet váltani.

További bérletinformációk

Támogatói Klubunk tagjai március 29-től vásárolhatnak bérleteket.

A bérletekhez tartozó bónusz előadások jegyeinek kiválasztása a bérlet átvételekor történik, a kinyomtatott bérlettel azonosítható be a jogosultság. Egy bérlethez egy bónuszjegy tartozik.

A 2016–17-es szezon hangversenyeire a szólójegy vásárlás továbbra is elérhető

A bérleteket 2017. 04.10 – 2017.08.31. között lehet átvenni a kinyomtatott visszaigazolás bemutatásával az alábbi helyszíneken:

Online

Bérleteinket és jegyeinket online a www.bfz.hu oldalon lehet megvásárolni.

Postán, faxon, e-mailben

Cím: H-1033 Budapest, Polgár utca 8–10. B épület

Fax: +36 1 355 4049

E-mail: rendeles@bfz.hu

A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Kérjük, megrendelőjében tüntesse fel pontos elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím), és jelöljön meg több alternatívát bérlet- vagy jegyigényeivel kapcsolatban!

Személyesen a BFZ titkárságán

Irodánkban bankkártyával, SZÉP Kártyával, Erzsébet Kártyával, Sodexho Kártyával , Sodexho Kultúra utalvánnyal, Ajándék vagy Szabadidő Erzsébet, valamint Ticket Culture&Sport utalvánnyal is lehet fizetni.

Jegyirodákban

Bérleteinket és jegyeinket az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint zenekarunk kiemelt értékesítőinél is megvásárolhatja:

A Rózsavölgyi Jegyiroda a BFZ kiemelt jegyértékesítő pontja.