BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Jegyek és szezonbérletek

Jegy-és bérletvásárlás

A Budapesti Fesztiválzenekar 2019–2020-as évadának aktuális bérleteit ide kattintva tekintheti meg.

Bérlet- és jegyvásárlási lehetőségek

Bérletek 2019. április 9-től vásárolhatók. A Támogatói Klub tagjai elővásárlási jogot élveznek. A bérletben szereplő koncertekre 2019. május 28-tól lehet szólójegyet váltani.

Online vásárlás

A Budapesti Fesztiválzenekar programjaira a www.bfz.hu oldalon vásárolhatók jegyek és bérletek. Az online vásárlást nem terheli kezelési költség. Kérjük, hogy környezetünk védelme érdekében azokon a helyszíneken, ahol elektronikus beléptetés zajlik (Müpa, Várkert Bazár), ne nyomtassa ki jegyeit. Az e-mailben kapott elektronikus jegyet (pdf-fájlt) mentse le telefonjára, és mutassa fel a bejáratnál.

Ha Ön már regisztrált honlapunkra, a vásárláshoz lépjen be e-mail-címével és az Ön által megadott jelszóval; amennyiben még nem regisztrált vásárlónk, a Regisztráció menüpontban adja meg adatait. A lap felső részén az alábbi piktogrammalRegisztrációjelölt menüpontra, vagy ide kattintva tud regisztrálni.

Rendelés e-mailen, telefonon

Rendelését a rendeles@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4332-es telefonszámon is leadhatja. Ebben az esetben a jegyek, bérletek átvételénél 500 forint kezelési költséget számítunk fel. Ha rendelését postázni kéri, ezenfelül a 610 forintos postaköltség is Önt terheli.

Személyes átvétel a BFZ titkárságán:

A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Kérjük, megrendelőjében tüntesse fel pontos elérhetőségét (telefonszám, e-mail-cím), és jelöljön meg több alternatívát bérlet- vagy jegyigényével kapcsolatban!

Kérjük Önöket, hogy a Kéretlen levelek (spam) mappákat is ellenőrizzék!

Irodánkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával, OTP Cafeteria Kártyával, Erzsébet Kártyával, Ajándék vagy Szabadidő Erzsébet, valamint Ticket Culture&Sport utalvánnyalis fizethet.

Vásárlás jegyirodákban

Bérletét, jegyeit az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint a Budapesti Fesztiválzenekar kiemelt értékesítőinél is megvásárolhatja:

Koncertek és jegyek

A Budapesti Fesztiválzenekar programja a Koncertek és jegyek főmenüben a Naptár menüpontból érhető el.

A kiválasztott előadásra kattintva a hely kiválasztása után a fizetési adatok megadásával véglegesítheti a jegyvásárlást.

A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az esetleges időpont-, műsor- és szereplőváltozás jogát.

Bérletek

A Koncertek és jegyek főmenüben a Jegyek és bérletek menüpont alatt megtalálja a Budapesti Fesztiválzenekar aktuális bérleteit.

A bérletekhez tartozó bónuszelőadások jegyeit online is kiválaszthatja. Amennyiben a BFZ Titkárságán vagy jegyirodában veszi meg a bérletét, kérjük jelezze, hogy a választható bónusz előadások közül mely előadás érdekli. Egy bérlethez egy bónuszjegy tartozik.

E-bérlet

Ha bérletét online vásárolja meg, e-bérletet kap. Az e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, belépésre jogosít. Ha e-bérletét szeretné papíralapú bérletre váltani, megteheti személyesen a BFZ titkárságán 2019. augusztus 31-ig. Az e-mailben kapott elektronikus bérletet (pdf-fájlt) mentse le telefonjára, és mutassa fel a bejáratnál!

Extra lehetőségek

Jegyárak

Jegyárak (Ft) Prémium plusz Prémium I. II. III. IV.
Budapest Kongresszusi Központ 19 300 15 300 9 400 6 600 5 100 3 000
Müpa, BBNH;
Zeneakadémia
15 300 9 400 6 600 5 100 3 000
Haydn–Mozart Plusz;
Barokk estek;
Concertino sorozat
11 800 7 100 5 000 4 000 3 000
Kortárs est – Müpa, Fesztivál Színház;
Budapest Music Center
4 400
Beethoven-maraton – Müpa 1 500
Midnight Music – Várkert Bazár 2 000
Kamarazene – BFZ Próbaterme 3 200
Kakaókoncertek – BFZ Próbaterme 3 000

A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az időpont-, műsor és szereplőváltoztatás jogát.

 

Kedves Közönségünk!

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon!

Többen is felhívták a figyelmünket arra, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek jegyeit.

A fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására nincs befolyásunk.

Ne hagyják magukat megkárosítani!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni koncertjeinkre, azt legegyszerűbben továbbra is a bfz.hu oldalon keresztül tehetik meg online, kezelési költség nélkül, vagy személyesen a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán és a helyszíni jegypénztárakban.