BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Jegyek és szezonbérletek

Jegy-és bérletvásárlás

ONLINE VÁSÁRLÁS

A Budapesti Fesztiválzenekar programjaira a bfz.hu-n kezelési költség nélkül vásárolhatók jegyek és bérletek. A különböző bérlettípusokról ide kattintva tájékozódhat.

Ha Ön már regisztrált látogatója honlapunknak, a vásárláshoz lépjen be e-mail-címével és jelszavával; amennyiben még nem regisztrált vásárlónk, a Regisztráció menüpontban adja meg adatait.
A lap felső részén az alábbi piktogrammal jelölt menüpontra, vagy ide kattintva tud regisztrálni.

KONCERTEK ÉS JEGYEK

A Budapesti Fesztiválzenekar programja a Koncertek és jegyek főmenüben a Naptár menüpontból érhető el.

A kiválasztott előadásra kattintva a hely kiválasztása után a fizetési adatok megadásával véglegesítheti a jegyvásárlást.

BÉRLETEK

A Koncertek és jegyek főmenüben a Jegyek és bérletek menüpont alatt megtalálja a Budapesti Fesztiválzenekar aktuális bérleteit. A Bérletvásárlásra kattintva az egyes bérletek találhatók, a bérletek neveire kattintva megtekintheti a bérletekbe tartozó koncertek listáját, és a Vásárlás gombra kattintva helyet választhat. Az ülőhely kiválasztása után a Kosárhoz gomb megnyomásával és a fizetési adatok megadásával véglegesítheti a vásárlást.

A bérletekhez tartozó bónuszelőadások jegyeinek kiválasztása a bérlet átvételekor történik, a kinyomtatott bérlettel azonosítható be a jogosultság. Egy bérlethez egy bónuszjegy tartozik.

A bérleteket 2017. április 10. és 2017. augusztus 31. között lehet átvenni a kinyomtatott visszaigazolás bemutatásával a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán hétköznap 9.00-13.00 között (1033 Budapest, Polgár utca 8–10.)

RENDELÉS

A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Kérjük, megrendelőjében tüntesse fel pontos elérhetőségét (telefonszám, e-mail-cím), és jelöljön meg több alternatívát bérlet- vagy jegyigényeivel kapcsolatban!

JEGYVÁSÁRLÁS SZEMÉLYESEN A BFZ TITKÁRSÁGÁN

Irodánkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával, Erzsébet Kártyával, Ajándék vagy Szabadidő Erzsébet, valamint Ticket Culture&Sport utalvánnyal is lehet fizetni.

JEGYVÁSÁRLÁS A JEGYIRODÁKBAN

Bérleteinket és jegyeinket az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint zenekarunk kiemelt értékesítőinél is megvásárolhatja:

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a BFZ kiemelt jegyértékesítő pontja.

Kedves Közönségünk!

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon!

Többen is felhívták a figyelmünket arra, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek jegyeit.

A fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására nincs befolyásunk.

Ne hagyják magukat megkárosítani!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni koncertjeinkre, azt legegyszerűbben továbbra is a bfz.hu oldalon keresztül tehetik meg online, kezelési költség nélkül, vagy személyesen a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán és a helyszíni jegypénztárakban.