BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Jegyek és szezonbérletek

Jegy-és bérletvásárlás

Online vásárlás

A Budapesti Fesztiválzenekar programjaira online kezelési költség nélkül vásárolhatók jegyek és bérletek. A különböző bérlettípusokról ide kattintva tájékozódhat.

Ha Ön már regisztrált honlapunkra, a vásárláshoz lépjen be e-mail-címével és az Ön által megadott jelszóval; amennyiben még nem regisztrált vásárlónk, a Regisztráció menüpontban adja meg adatait. A lap felső részén az alábbi piktogrammalRegisztráció jelölt menüpontra, vagy ide kattintva tud regisztrálni.

Bérletek 2018. április 9-től vásárolhatók. Koncertjeinkre 2018. május 28-tól lehet szólójegyet váltani.

Az online vásárlást nem terheli kezelési költség.

E-mail és telefonos rendelés

Rendelését a rendeles@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4332-es telefonszámon is leadhatja. Ebben az esetben a jegyek, bérletek átvételénél 500 forint kezelési költséget számítunk fel. Ha rendelését postázni kéri, ezenfelül a 610 forintos postaköltség is Önt terheli.

A személyes átvétel helye a BFZ titkársága:

A rendeléseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel. Kérjük, megrendelőjében tüntesse fel pontos elérhetőségét (telefonszám, e-mail-cím), és jelöljön meg több alternatívát bérlet- vagy jegyigényeivel kapcsolatban!

Irodánkban készpénzzel, bankkártyával, SZÉP Kártyával, OTP Cafeteria Kártyával, Erzsébet Kártyával, Ajándék vagy Szabadidő Erzsébet, valamint Ticket Culture&Sport utalvánnyal is fizethet.

Jegyvásárlás jegyirodákban

Bérleteinket és jegyeinket az Interticket országos jegyirodai hálózatában, valamint zenekarunk kiemelt értékesítőinél is megvásárolhatja:

Koncertek és jegyek

A Budapesti Fesztiválzenekar programja a Koncertek és jegyek főmenüben a Naptár menüpontból érhető el.

A kiválasztott előadásra kattintva a hely kiválasztása után a fizetési adatok megadásával véglegesítheti a jegyvásárlást.

A Budapesti Fesztiválzenekar fenntartja az esetleges időpont-, műsor- és szereplőváltozás jogát.

Bérletek

A Koncertek és jegyek főmenüben a Jegyek és bérletek menüpont alatt megtalálja a Budapesti Fesztiválzenekar aktuális bérleteit. A Bérletvásárlásra kattintva az egyes bérletek találhatók, a bérletek neveire kattintva megtekintheti a bérletekbe tartozó koncertek listáját, és a Vásárlás gombra kattintva helyet választhat. Az ülőhely kiválasztása után a Kosárhoz gomb megnyomásával és a fizetési adatok megadásával véglegesítheti a vásárlást.

A bérletekhez tartozó bónuszelőadások jegyeit online is kiválaszthatja. Amennyiben a BFZ Titkárságán vagy jegyirodában veszi meg a bérletét, kérjük jelezze, hogy a választható bónusz előadások közül mely előadás érdekli. Egy bérlethez egy bónuszjegy tartozik.

E-bérlet

Ha bérletét online vásárolja meg, e-bérletet kap. Az e-bérlet teljes értékű elektronikus bérlet, belépésre jogosít. Ha e-bérletét szeretné papíralapú bérletre váltani, megteheti személyesen a BFZ titkárságán 2018. augusztus 31-ig.

Szolgáltatások

Jegyárak

Jegyárak (Ft) Prémium I. II. III. IV.
Müpa, BBNH; Zeneakadémia 15 300 9 400 6 600 5 100 3 000
Haydn–Mozart Plusz 11 800 7 100 5 000 4 000 3 000
Barokk estek 11 800 7 100 5 000 4 000 3 000
Concertino sorozat – Olasz Kultúrintézet 11 800 7 100 5 000 4 000 3 000
Debussy–Ravel-maraton 1 500
Kakaókoncertek 3 000
Kortárs est – BMC; Müpa, Fesztivál Színház 3 200
Barokk est – Müpa, Fesztivál Színház 4 700 4 000 3 300
Midnight Music 2 000
Kamarazene 3 200

Kedves Közönségünk!

Kerüljék el a vásárlást a Viagogo oldalon!

Többen is felhívták a figyelmünket arra, hogy a www.viagogo.com/hu weboldalon az általunk kínált árak sokszorosáért árulják a Budapesti Fesztiválzenekar hangversenyeinek jegyeit.

A fent említett weboldallal semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, az ottani árak meghatározására nincs befolyásunk.

Ne hagyják magukat megkárosítani!

Amennyiben jegyet szeretnének vásárolni koncertjeinkre, azt legegyszerűbben továbbra is a bfz.hu oldalon keresztül tehetik meg online, kezelési költség nélkül, vagy személyesen a Budapesti Fesztiválzenekar titkárságán és a helyszíni jegypénztárakban.