BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

Önkéntes program

Önkéntes programunk keretében nagy szeretettel várjuk közönségünk azon tagjait, akik szívesen vennének részt még szorosabban a zenekar életében, illetve lehetőségeikhez mérten örömmel segítenék alapítványunkat önkéntes munkával.

Támogatóink mindig csodálatos meglepetést okoznak a közösségi koncertekre küldött házi süteményekkel és a gyerekeknek küldött ajándékokkal. Önkénteseink irodai feladatok vállalásával, a szervezési munkához való hozzájárulással, illetve oktatással, szöveggondozással vagy fordítással is segíthetik tevékenységünket. Közösségi programjaink során a gyerekek és vendégeink fogadásában, regisztrációjában és sok minden másban is számítunk Önökre!

 Szeretettel várjuk Önt is a BFZ nagy családjában! További tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzánk a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330-as telefonszámon! Támogatóink nevét hagyományainkhoz híven feltüntetjük kiadványainkban. Amennyiben támogatóként névtelen kíván maradni, kérjük, jelezze a fenti elérhetőségeink egyikén!

A támogatás eljuttatásával automatikusan érvényessé válik tagsága a Támogatói Klubban. Amennyiben banki átutalással vagy egyéb módon már befizette támogatását, nincs további teendője. Köszönjük, hogy 2018-ban is úgy döntött, Támogatói Klubunk tagjaként segíti zenekarunk működését!