BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Hírek 2014. április 15.

Patrónusi vacsora

Baráti vacsorára gyűltek össze a BFZ támogatói klubjának patrónus, mecénás és gyémánt fokozatú támogatói a zenekar Selmeci utcai próbatermébe.

A hatalmas helyiséget erre az alkalomra elegáns étteremmé varázsolták, a szakácsok a különleges vacsora fogásain dolgoztak egész nap. Az esten Fischer Iván és Stefan Englert meghívására közel száz vendég – kurátor és támogató - vett részt, akik nemcsak a kulináris élvezeteknek adózhattak. A vacsora fogásai között a Fesztiválzenekar művészei Haydn, Hidas Frigyes és Strauss műveket adtak elő, a nagyszerű borok mellett  pedig Fischer Iván és Stefan Englert az új évad főbb programjairól adott tájékoztatást a meghívottaknak. Minden vendég ajándékkal távozott: egy dedikált CD-t kapott Mahler 5. szimfóniájával a Fesztiválzenekar előadásában.

Az esten készült fotók ITT tekinthetők meg.

Továbbra is várjuk új támogatóinkat, akik amellett, hogy hozzájárulnak Zenekarunk kiemelkedő fellépéseinek és oktatási programjainak folytatásához, bepillantást nyerhetnek kulisszatitkainkba, találkozhatnak Fischer Ivánnal és a BFZ zenészeivel.

A Támogatói Klubbal kapcsolatos további információkért látogasson el támogatói oldalunkra.