BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Hírek 2016. május 12.

Iskolatáskákat gyűjt a BFZ az Igazgyöngy Alapítványnak

A Budapesti Fesztiválzenekar használt, de még jó állapotban lévő iskolatáskákat gyűjt, hogy az Igazgyöngy Alapítvány nehéz sorsú gyermekeinek ajándékozhassa őket. Ebben kérjük most közönségünk és barátaink segítségét.

Az Igazgyöngy Alapítvány a keleti határszélen, Magyarország 33 leghátrányosabb helyzetű kistérségének egyikében, a berettyóújfalui kistérségben működik 1999 óta. Fő tevékenységünk a tehetséggondozás, személyiségfejlesztés, különös tekintettel a hátrányos helyzetű gyerekekre. Az alapítványnál a művészeti nevelésé és az esélyteremtésé a főszerep, melyek a BFZ számára is kiemelten fontos célok.

Ha az önök otthonában is van feleslegessé vált iskolatáska, kérjük, juttassák el irodánkba (1033 Budapest, Polgár u. 8-10/B), írjanak az Adománytaxi Facebook-oldalára, akik ingyenesen kiszállnak önökhöz, és eljuttatják az adományt a megfelelő helyre, vagy hozzák ki magukkal a táskát június 3-án a Hősök terére a TérTáncKoncertre, ahol szintén át tudjuk őket venni.

Az Igazgyöngy Alapítvány vezetőjével, a TérTáncKoncert nagykövetével, L. Ritók Nórával készült interjúnkat itt olvashatják el.