BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
2017. november 27.

Hivatalosan is szerethető munkahely a BFZ

Idén több mint 400 hazai cég indult neki, hogy elnyerje a Szerethető Munkahely címet. A zsűri megítélése alapján 107 munkahely bizonyította be, hogy érdemben tesz munkavállalói megtartásáért. A Budapesti Fesztiválzenekar csapata is bekerült a legjobbak közé.

A DreamJo.bs állásportál szeptemberben hirdette meg a Szerethető Munkahely Díjat, hogy megmutassa, Magyarországon százával vannak olyan cégek, amelyek tesznek azért, hogy hosszabb távon is sikeresen tartsák meg munkatársaikat. A versenyre több száz, 250 főnél kevesebbet foglalkoztató vállalkozás nevezett.

Az elbírálás alapjai azok a bemutatkozók voltak, amelyekben a cégek munkatársai arról meséltek, milyen náluk a munkakörnyezet, milyenek szakmai fejlődési lehetőségeik, mennyire terheli a munka a magánéletüket, hogyan tudnak együttműködni a főnökeikkel, mik azok a mozzanatok, amelyek a közösséghez kötik őket, illetve miért maradnak ott a piaci csábítások ellenére is.

A majdnem 600 fős önkéntes zsűri, közel 3000 leadatott szavazata alapján a legtöbb pontot kapott – az eredetileg tervezett 100 helyett, pontegyenlőség miatt - 107 cég nyerte el és használhatja egy éven keresztül a Szerethető Munkahely címet. Néhányan a győztesek közül:

• Bortársaság
• Budapesti Fesztiválzenekar
• Hosszúlépés. Járunk?
• JóSzaki
• Nanushka
• Hajtás Pajtás Futárszolgálat

A díjazott cégek teljes listája elérhető a szerethetomunkahelyek.hu weboldalon.