BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Hírek 2017. október 08.

HANG-olj az éjszakára! - Pályázat A zene éjszakájára

Lehetőséget kínálunk Nektek – hangszeres és hang-zenészeknek! Mutassátok meg magatokat Budapest egy felkapott klubjában, kocsmájában vagy kávéházában!

Ha van egy klasszikus kamraegyüttes vagy kamarakórus formációtok, mely még nem profi, pályázzatok! Ha nincs – álljatok össze erre az alkalomra – és pályázzatok! Mutatkozzatok be a belvárosi közönségnek A zene éjszakáján!

A pályázat beadási határidejét meghosszabbítottuk október 20-ra!

Ne hagyjátok ki a lehetőséget! HANG-oljatok A zene éjszakájára!

A Fővárosi Önkormányzat, a Budapesti Fesztiválzenekar és a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ 2017. november 17-én először hirdeti meg A zene éjszakája – csak klasszikusan elnevezésű eseményt.

A zene éjszakája program fő célja, hogy a hivatásos zenészek mellett amatőr formációk is bemutatkozási lehetőséget kapjanak. Az esemény keretében tíz olyan belvárosi helyszínen – klubokban, kávéházakban, kocsmákban és pubokban – élvezhessék a látogatók a változatos klasszikus zenei minikoncerteket, ahol máskor ilyen produkciókkal nem találkozhatnak. A rendhagyó programsorozat célja, hogy kötetlen formában és helyszínen minél többen kerüljenek közelebb a klasszikus zenéhez és Budapesthez.

A szervezők ezért pályázatot hirdetnek amatőr komolyzenei kamaraegyüttesek és kamarakórusok számára, akik A zene éjszakája programján való részvételhez egy 30 perces produkcióval jelentkezhetnek.

A pályázat beküldési határideje: 2017. október 20., péntek 18 óra

A pályázat feltételeiről, a beküldés lehetőségiről bővebb információ: https://www.budapestinfo.hu/hu/zene-ejszakaja.