BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Közlemények 2016. május 23.

Elmarad a Fesztiválzenekar Kitajenko-koncertje

Sajnálattal értesítjük Közönségünket, hogy a Fővárosi Közgyűlés jelentős forrásmegvonása miatt a Budapesti Fesztiválzenekar nem tudja megtartani a Doráti A, a Doráti B és a Széll-bérletben szereplő, 2016. október 29-30-31-i koncertjeit (vezényel: Dmitrij Kitajenko, közreműködik: Lilya Zilberstein).

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk, kárpótlásul pedig az alábbi lehetőségeket ajánljuk fel, bízva abban, hogy közösen megtaláljuk a legjobb megoldást az önhibánkon kívül kialakult helyzetre.

1. Annak érdekében, hogy teljes maradjon az Önök által megvásárolt bérlet nyújtotta élmény, elsősorban azt ajánljuk, hogy az októberi koncert helyett válasszanak az alább felsorolt hangversenyek közül. Amennyiben igényüket június 30-ig jelzik a rendeles@bfz.hu e-mail-címen, garantálni tudjuk, hogy a kategóriájának megfelelő helyet biztosítunk az Önök számára.

A választható koncertek listája:

2. Amennyiben az elmaradó koncert helyett nem tudunk Önöknek megfelelőt ajánlani, de szívesen támogatnák a Fesztiválzenekar edukációs tevékenységét, megtehetik, hogy a már befizetett összeget felajánlják a fővárosi pénzelvonás miatt szintén veszélybe került ifjúsági programjainkra (Hangszerkóstoló, iskolaopera). Gesztusukkal hozzájárulnak, hogy életben tartsuk ezeket a kiemeltem fontos projekteket, és utat nyissunk a jövő zeneszerető generációi előtt. Amennyiben ezt a megoldást választják, kérjük, jelezzék a rendeles@bfz.hu e-mail-címen! A bérleténektípusának és kategóriájának megfelelő felajánlható összeget az alábbi táblázatban találja.

3. Amennyiben sem a cserehangverseny, sem a támogatás lehetőségével nem kívánnak élni, a kieső koncert árát visszatérítjük. Ebben az esetben is arra kérjük, hogy igényüket jelezzék a rendeles@bfz.hu e-mail-címen, és írják meg a számlaszámukat, amelyre visszautalhatjuk a koncert árát! A bérleténektípusának és kategóriájának megfelelő visszatérítendő összeget az alábbi táblázatban találja.

Köszönjük megértésüket és támogatásukat, és bízunk benne, hogy a váratlan kellemetlenség ellenére is teljes értékű, felejthetetlen élményekben gazdag évadot tölthetünk együtt.

Az idei szezon megkoronázásaként szeretettel várjuk Önöket évadbúcsúztató ingyenes TérTáncKoncertünkön június 3-án 18 órakor a Hősök terén!

Üdvözlettel,

Budapesti Fesztiválzenekar

A felajánlható vagy visszatérítendő összegek bérlettípusonként és kategóriánként:

Doráti prémium 10 011 Ft
I. kategória 6 161 Ft
II. kategória 4 344 Ft
III. kategória 3 366 Ft
IV. kategória 1 889 Ft
Széll prémium 11 434 Ft
I. kategória 7 040 Ft
II. kategória 4 969 Ft
III. kategória 3 844 Ft
IV. kategória 2 171 Ft