BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

Közös ügyeink támogatása

A TérTáncKoncerten gyerekek százai táncolnak együtt a tolerancia nevében; zsinagógakoncertjeinken az elfogadást és a szeretetteljes egymás mellett élést hirdetjük a muzsika erejével; templomi koncertjeinken évszázadok egyházi muzsikáját visszük el Magyarország legeldugottabb templomaiba. Hangszerkóstolóink és Zenevár című programunk segítségével számtalan kisiskolás ismerkedhet meg a zene csodájával. Oda megyünk, ahol szükség van ránk: közösségi és ifjúsági programjaink ingyenesek, ezáltal azokhoz is eljutnak, akik különben nem jöhetnének el hangversenyeinkre.

Mindez klubtagjaink hozzájárulásával válhat valóra. Alapítványunk minden beérkező támogatást hangversenyeinkre, illetve közösségi és ifjúsági programjainkra fordít: a nagyvonalú adományok segítségével egyre több ember részesülhet a zene öröméből.

 

Kérjük, a bérlet-elővásárlási kedvezmény érvényesítéséhez február 28. előtt fizesse be támogatását! Meghosszabbított befizetési határidő: március 18.

Szeretettel várjuk Önt is a BFZ nagy családjában! További tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzánk a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330-as telefonszámon! Támogatóink nevét hagyományainkhoz híven feltüntetjük kiadványainkban. Amennyiben támogatóként névtelen kíván maradni, kérjük, jelezze a fenti elérhetőségeink egyikén!

A támogatás eljuttatásával automatikusan érvényessé válik tagsága a Támogatói Klubban. Amennyiben banki átutalással vagy egyéb módon már befizette támogatását, nincs további teendője. Köszönjük, hogy 2018-ban is úgy döntött, Támogatói Klubunk tagjaként segíti zenekarunk működését!