BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

BFZ Barátok - mi a BFZ hűségprogramja?

A Budapesti Fesztiválzenekar hűségprogramja megújult: ha csatlakozik programunkhoz, automatikusan a BFZ Barátok tagjává válik. Regisztrációja után jegy-és bérletvásárlásával és a Fesztiválzenekarral való aktív kapcsolattartásával pontokat gyűjthet, melyekért cserébe exkluzív élményeket és kedvezményeket kínálunk. Pontjai automatikusan összeadódnak a profiljában, az összegyűjtött pontoknak megfelelő szinteken pedig fokozatosan bővülő előnyökkel élhet.

Visszajelzéseik számunkra nagyon értékesek! A BFZ Barátok hűségprogram online regisztrációja során többen is nehézségekbe ütköztek, ezért szeretnénk segíteni és megkönnyíteni a dolgukat.
Ennek érdekében személyes regisztrációs lehetőséget biztosítunk a következő időpontokban:

   •  2018. február 04. Müpa – a Bernstein-maraton teljes ideje alatt az információs pultban
   •  2018. február 26–27. Zeneakadémia – a koncert előtt és a szünetben a főbejárat mellett

Jelenlétünket egy BFZ Barátok felirattal jelezzük. Várjuk Önöket, hogy segíthessünk!

Szintek

Pianissimo, belépő szint: Regisztrációjával automatikusan a BFZ Barátok tagja lesz, majd elkezdheti gyűjteni pontjait.

Piano szint: 200 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép és ezzel hozzájut BFO Barátok kártyájához. Itt már él a 10%-os kedvezmény a partnereinknél való vásárlás esetén.

Forte szint: 500 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép. Itt az előző szintek kedvezményei mellett elővásárlási jogot biztosítunk bizonyos szólójegyekre, illetve egy alkalommal meghívjuk a BFZ művészeivel és menedzsmentjével való találkozásra.

Fortissimo szint: 1000 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép. Itt évente egy alkalommal Black Friday-t szervezünk, vagyis kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk a szezon összes szólójegyére, és szeretettel várjuk a Müpában szervezett koncertjeink szünetében a VIP-szalonban.

Kedvezmények részletesen

Hogyan gyűjthet pontokat?

Gyakorlati tudnivalók

BFZ partnerek

Hűségprogram belépés regisztrált felhasználóknak

Új regisztráció