BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

BFZ Barátok Kártya - mi a BFZ hűségprogramja?

A Budapesti Fesztiválzenekar hűségprogramja megújult: ha csatlakozik programunkhoz, automatikusan a BFZ Barátok Kártya program tagjává válik. Regisztrációja után jegy-és bérletvásárlásával és a Fesztiválzenekarral való aktív kapcsolattartásával pontokat gyűjthet, melyekért cserébe exkluzív élményeket és kedvezményeket kínálunk. Pontjai automatikusan összeadódnak a profiljában, az összegyűjtött pontoknak megfelelő szinteken pedig fokozatosan bővülő előnyökkel élhet.

Szintek

Pianissimo, belépő szint: Regisztrációjával automatikusan a BFZ Barátok Kártya program tagja lesz, majd elkezdheti gyűjteni pontjait.

Piano szint: 200 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép és ezzel hozzájut BFZ Barátok kártyájához. Itt már él a 10%-os kedvezmény a partnereinknél való vásárlás esetén.

Forte szint: 500 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép. Itt az előző szintek kedvezményei mellett elővásárlási jogot biztosítunk bizonyos szólójegyekre, illetve egy alkalommal meghívjuk a BFZ művészeivel és menedzsmentjével való találkozásra.

Fortissimo szint: 1000 pont összegyűjtése után automatikusan erre a szintre lép. Itt évente egy alkalommal Black Friday-t szervezünk, vagyis kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk a szezon összes szólójegyére, és az évad folyamán több alkalommal meghívjuk a Müpában szervezett koncertjeink szünetében a VIP-szalonba.

Kedvezmények részletesen

Hogyan gyűjthet pontokat?

Gyakorlati tudnivalók

BFZ partnerek