hun/ eng
keresés
kosaram
Legacy.jpg

Támogatói jegyelővásárlás 2023–24

A bérletértékesítés 2023. április 4-én, kedden délelőtt 10:00 órakor kezdődik a nagyközönség számára.

Az új évad koncertjeire a nagyközönség 2023. május 9., kedd 10:00 órától vásárolhat szólójegyeket vagy szabad bérletet. A Támogatói Klub tagjai elővásárlási jogot élveznek. A támogatói jegyelővásárlás május 2-án kezdődik A karmester köre elővásárlási napjával.

Támogatóink fokozatuktól függően az alábbi időpontoktól vásárolhatják meg bérleteiket:

A karmester köre: május 2. kedd 10:00 órától
Mecénások: május 3. szerda 10:00 órától
Pártolók: május 4. csütörtök 10:00 órától
Pártfogó tagok: május 5. péntek 10:00 órától

Kérjük, az elővásárlási kedvezmény érvényesítéséhez újítsa meg támogatóiklub-tagságát, vagy csatlakozzon Támogatói Klubunkhoz! Segítséget a megújításhoz / csatlakozáshoz ITT talál.

Jegyeit és bérleteit kényelmesen és kezelési költség nélkül vásárolhatja meg weboldalunkon a fokozatának megfelelő elővásárlási időponttól kezdve.
Ezüst pártolóink és magasabb fokozatú támogatóink e-mailben is megírhatják jegy- és bérletigényüket a rendeles@bfz.hu címre.

FIGYELEM! Támogatói elővásárlási kedvezményét a weboldalunkon való vásárlás esetén csak abban az esetben tudja érvényesíteni, ha a nálunk nyilvántartott e-mail-címmel lép be weboldalunkra. Ezért kérjük, mindenképpen azzal az e-mail-címével jelentkezzen be, amellyel rendszerünkben korábban regisztrált! Érdemes már a tervezett bérletvásárlás ellenőrizni, hogy a bfz.hu-n belépve a profiloldalán a Támogatói Klub menüpontban a megfelelő támogatói szint látható-e.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, örömmel állunk rendelkezésére! Kérem, keresse bizalommal kollégánkat, Deák Zsuzsannát a tamogatoiklub@bfz.hu címen vagy telefonon (+36 1 882 7671).