hun/ eng
keresés
kosaram
Legacy.jpg

Támogatói szólójegy- és szabadbérlet-elővásárlás 2022–23

Támogatói Klubunk tagjai a 2022–23-as évadra a nagyközönség előtt vehetik meg szólójegyeiket és szabadbérleteiket. A támogatói jegy- és szabadbérlet-elővásárlás május 5-én kezdődik A karmester köre elővásárlási napjával.

Elővásárlási időpontok:

Május 5. csütörtök 10 órától: A Karmester Köre (arany, ezüst, bronz fokozat)
Május 6. péntek 10 órától: Mecénások (arany, ezüst, bronz fokozat)
Május 9. hétfő 10 órától: Pártolók (arany, ezüst, bronz fokozat)
Május 10. kedd 10 órától: BFZ Barátok

Május 12. csütörtök 10 órától: Nagyközönség

A Titokkoncertre szeptemberben, a Maratonra októberben kezdődik meg a jegyértékesítés. A pontos időpontokról később tájékoztatjuk közönségünket.

Kérjük, az elővásárlási kedvezmény érvényesítéséhez újítsa meg támogatóiklub-tagságát, vagy csatlakozzon Támogatói Klubunkhoz! Segítséget a megújításhoz / csatlakozáshoz ITT talál.

Jegyeit kényelmesen és kezelési költség nélkül vásárolhatja meg weboldalunkon a fokozatának megfelelő elővásárlási időponttól kezdve.
Irodánkban nyitvatartási időben, hétköznap 10 és 16 óra között várjuk Önöket.
Ezüst pártolóink és magasabb fokozatú támogatóink e-mailben is megírhatják jegyigényüket a rendeles@bfz.hu címre.

FIGYELEM! Támogatói elővásárlási kedvezményét a weboldalunkon való vásárlás esetén csak abban az esetben tudja érvényesíteni, ha a nálunk nyilvántartott e-mail-címmel lép be weboldalunkra. Ezért kérjük, mindenképpen azzal az e-mail-címével jelentkezzen be, amellyel rendszerünkben korábban regisztrált! Érdemes már a tervezett jegyvásárlás ellenőrizni, hogy a bfz.hu-n belépve a profiloldalán a Támogatói Klub menüpontban a megfelelő támogatói szint látható-e.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, örömmel állunk rendelkezésére! Kérem, keressen bizalommal a tamogatoiklub@bfz.hu címen vagy telefonon (+36 1 882 7671).