hun/ eng
keresés
kosaram

Támogatói bérlet-elővásárlási időpontok

Lejjebb görgetve találja a 2021–22-es évadra vonatkozó bérlet-elővásárlási időpontokat és támogatói fokozatokat.

A támogatói bérlet-elővásárlási dátumok és időpontok 2021-ben a következők:

május 4., kedd 10 órától: A karmester köre – arany fokozat
május 4. kedd 13 órától: A karmester köre – ezüst fokozat
május 4. kedd 16 órától: A karmester köre – bronz fokozat

május 5. szerda 10 órától: Mecénások – arany fokozat
május 5. szerda 13 órától: Mecénások – ezüst fokozat
május 5. szerda 16 órától: Mecénások – bronz fokozat

május 6. csütörtök 10 órától: Arany pártolók
május 7. péntek 10 órától: Ezüst pártolók
május 11. kedd 10 órától: Bronz pártolók

Támogatóink a fenti időpontoktól kezdve vásárolhatják meg bérleteiket a bfz.hu oldalon, illetve személyesen zenekarunk Bécsi úti irodájában. A nagyközönség számára május 16-án, vasárnap kezdődik meg a bérletértékesítés.

A támogatói elővásárlás zavartalan biztosításához arra kérjük klubtagjainkat, hogy még a bérletvásárlás előtt győződjenek meg arról, hogy érvényes-e támogatóiklub-tagságuk, illetve hogy az általunk is nyilvántartott e-mail-címmel terveznek-e bejelentkezni az elővásárlás érvényesítéséhez. Ezt a bfz.hu oldalon a profiloldalukra bejelentkezve tehetik meg: amennyiben itt 2021. december 31. és a megfelelő támogatói fokozat szerepel a tagság érvényességeként, minden készen áll az elővásárláshoz.

Ha kérdése van, kérem, keresse kollégánkat, Deák Zsuzsannát a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 882 7671-es telefonszámon.

A támogatói klub különböző fokozatait és a hozzájuk tartozó előnyöket lejjebb görgetve találja.

Az alábbi szintekre kattintva részletesen megtekintheti, hogy az adott szint milyen előnyökkel jár, és akár azonnal csatlakozhat is.

Támogatását bankkártyával is befizetheti a kiválasztott fokozatra kattintva, illetve banki utalással vagy irodánkban személyes befizetéssel is rendezheti.

35 év alatti barátaink a táblázatban található éves klubtagsági díjakból minden támogatói szinten 50%-os kedvezményt kapnak!
Támogatását havi részletekben is fizetheti.

További információért, kérjük, érdeklődjön a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330 telefonszámon!

A BFZ fenntartja a jogot, hogy a támogatóiklub-tagsággal járó egyes kedvezményeket esetenként módosítsa vagy visszavonja. A BFZ-n kívül álló körülmények miatt előfordulhat, hogy egyes előadások esetében nem érvényesíthetőek a klubtagsággal járó előnyök.