hun/ eng
keresés
kosaram
BFZ_advent-1700.jpg

A zene is ünnepel

Karácsonyi ajánlataink

Idén nemcsak mi ünneplünk zenével, de a zene is velünk ünnepel: 40 éves a Budapesti Fesztiválzenekar! Örömünk és büszkeségünk a közösségé, amelynek Ön is tagja, vagy amelybe Önt is szeretettel várjuk. A különleges karácsonyhoz nem csak koncerteket ajánlunk, hanem közös történetünk megünneplésének megannyi formáját.

Kedvezményes koncertjegyek december 31-ig

Vásároljon legalább négy darab jegyet bármelyik lentebb felsorolt nagyzenekari koncertünkre, mi pedig 15% kedvezménnyel ajándékozzuk meg.

A kedvezmény személyes és online vásárlás esetében egyaránt érvényesíthető. Egyik esetben sincs semmilyen egyéb teendője a vásárlásnál, mint máskor: rendszerünk az árengedményt automatikusan érvényesíti, a fizetendő végösszeg már a kedvezménnyel csökkentett lesz.

Az ajánlat az alábbi hangversenyekre érvényes:

BFZ-ajándékkártya

BFZ-t ajándékozna szeretteinek, de nem tudja, hogy melyik programnak örülnének leginkább? Vásároljon ajándékkártyát, mely bármely koncertünkre beváltható! Az 5.000, 10.000, 15.000 és 20.000 forintos értékben kapható utalvány elérhető a BFZ Bécsi úti jegyirodájában vagy online, ide kattintva. Felhívjuk a figyelmét, hogy az ajándékutalványt csak bankkártyával és készpénzzel tudja megvásárolni, SZÉP kártyát csak bérletek és koncertjegyek váltása esetén tudunk elfogadni. Köszönjük a megértését!

Az ajándékkártya a rajta feltüntetett értékben a Budapesti Fesztiválzenekar bérleteire és bármely koncertjére szóló jegyekre egyaránt beváltható a megvásárlástól számított 365 napig. Amennyiben a megvásárolni tervezett bérlet vagy jegyek értéke magasabb, mint a rendelkezésre álló ajándékutalvány értéke, a különbözet egyéb fizetési módokkal, így készpénzzel, bankkártyás vagy SZÉP kártyás fizetéssel is kiegészíthető.

Webshopunkban a lábujjaitól a fülcimpájáig Fesztiválzenekarba öltözhet!

A BFZ SHOP kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömteli ajándékokat kínál. Legnépszerűbb karácsonyi termékeinket, a zenés sütiformákat hegedűs vagy kürtös vászonzsákban is szeretettel ajánljuk. Különleges ékszereink közt hangszeres ezüstmedálokat és designékszereket is talál, köztük a BFZ ikonikus papírszékeit formázó fülbevalót Égi Marcelltől. Zenerajongóknak mindig tökéletes ajándék egy BFZ-CD: válasszon zenekarunk legendás, díjnyertes felvételei közül! A zenekar életében is fontos szerepet betöltő zeneszerző, Mahler sziluettjével díszített csészék két különböző méretben biztosan a kávé- és teafogyasztók kedvenc darabjai lesznek, de vászontáska és -neszesszer is elérhető ugyanezzel a grafikával. A manapság méltán népszerű és környezetbarát kulacsok két méretben kaphatók: a könnyű és vidám játékos mintával díszített a gyermekek számára, illetve az elegáns, hangszerrel dekorált fémkulacs a felnőttek részére. A BFZ vidám pöttyeivel díszített zoknik mellett további népszerű, hangszermintás vagy pöttyös termékeink közül is válogathat: füzetek (kürtös és csellós mintával), konyharuhák (trombitás és fekete-fehér mintával) valamint bögrék és karácsonyi gömbdíszek is várják webshopunkban. Legyen Önnél is mindig egy darabka BFZ!

Karácsonyi vásár

Ha személyesen is szívesen szemügyre venné megújult SHOP kínálatunkat, kiegészülve a szicíliai Miceli Farm vegán élelmiszerkülönlegességeivel, a Lucky Sheperd desing termékeivel, a Molnár Méhészet Jászberény mézeivel és méhészeti termékeivel, a Mulberry Leaf kézzel készült sáljaival, a Pagony gyerekkönyveivel és társasjátékaival, és olyan magyar tervezők egyedi ékszereivel, mint Bíró András, Égi Marcell, Jermakov Kata, vagy Lázár Veró, akkor látogasson el december 10-én 10 és 19 óra között a BFZ Selmeci utcai próbatermébe. Karácsonyi vásárunkon csodás kincsekre lelhet. Természetesen itt is beszerezheti koncertjegyeit januári-februári-márciusi eseményeinkre 15% kedvezménnyel, ha legalább négyet vásárol. Böngészés közben sem marad zenei élmény nélkül, vendégeink 17 órától Vasárnapi Kamarakoncertünk meghitt hangulatával zárhatják a hetet.

Ünnepeljen a 40 éves Fesztiválzenekarral!

Mindig igyekszünk valami igazán különleges ajándékot keresni karácsonyra, de garantáljuk, hogy idén ennél exkluzívabbat nem adhat senkinek. Lepje meg egy semmihez sem fogható BFZ-élménnyel szeretteit, amely egyszerre kínálja a zene, a tánc, a képzőművészet, a jókedv és a szórakozás örömét. Vacsorázzon és mulasson a Budapesti Fesztiválzenekar művészeinek és zeneigazgatójának társaságában 2024. február 3-án a Corinthia báltermében. Adománygyűjtő bálunkon a húszas évek zenéjéé lesz a főszerep, és egy világhírű sztárvendéggel is készülünk. Ettől a meglepetéstől garantáltan táncra perdül, aki kapja!

További részleteket és jegyárakat itt talál.

Legyen tagja az ország legboldogabb klubjának!

Ajándékozzon zenén túli megfizethetetlen élményt! A BFZ Támogatói Klubja nyitott és befogadó közösség, Fischer Iván szerint az „ország legboldogabb családja”. Rendszeres turnék a zenekarral, zárt körű találkozók, bérlet- és jegyelővásárlás, zenés események – a klubtagság számos előnyt kínál amellett, hogy támogatásával segít megvalósítani a 40. születésnapját ünneplő BFZ innovatív koncertjeit.

A klubtagság előnyeiről itt, a csatlakozás lépéseiről pedig itt tájékozódhat. A megajándékozott nevét megadva bankkártyával akár azonnal befizetheti a tagsági díjat. Az első 50 támogatónkat, aki megújítja tagságát vagy belép a klubba, ajándékkal várjuk. Keresse kollégánkat, Deák Zsuzsannát a tamogatoiklub@bfz.hu címen vagy a +36 1 882 7671-es és a +36 70 425 3599-es telefonszámon!