BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

Évadnyitó Gála

Találkozzunk ismét, hogy a zene lehetőségeket teremtsen!

Sok szeretettel várjuk vendégeinket Évadnyitó Gálánkra, a szezon egyik legünnepélyesebb eseményére 2018. szeptember 22-én (szombaton) 19 órakor.

Ezúttal hazavárjuk vendégeinket székházunkba, kamarakoncertjeink színhelyére, otthonunkba, ahol a BFZ muzsikusaival az évad során világhírű fesztiválokra és koncertekre készülünk fel.

A Fesztiválzenekar nagyon fontosnak tartja, hogy segítse a gyerekek hangszerválasztását és hangszertanulását, ezért hoztuk létre Hangszerkóstoló nevű programunkat. Adománygyűjtő gálánk bevételét ennek megvalósítására fordítjuk, hogy minden gyereknek legyen esélye a zenével való találkozásra és a választásra.

„Az élet rezgés. Megismertetni a gyermekeket a hangszerek és a zenélés csodálatos világával, lehetőség jobbá tenni életüket.” (Bazsinka József, a BFZ tubaművésze)

Foglaljon asztalt a Budapesti Fesztiválzenekar művészeivel és zeneigazgatójával!

A 100 000 forintos és az azt meghaladó összegű adományokat VIP-ajándékokkal köszönjük meg.

Az izgalmas és értékes kapcsolatokat rejtő társaság mellett idén kivételes aukciós tárgyakkal készülünk. Ha velünk tart, Öné lehet egy eredeti Kodály-kézirat, Nádler István, Szűts Miklós vagy Vojnich Erzsébet egy-egy festménye, de akár a BFZ-t is elkísérheti New Yorkba vagy Hamburgba, személyesen megtapasztalva, milyen elképesztő hatást gyakorolnak a külföldi közönségre.

Cím: a Budapesti Fesztiválzenekar székháza (1034 Budapest, Selmeci utca 14–16).

Dress code: black tie

Visszajelzését és további kérdéseit Deák Zsuzsanna várja a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330-as telefonszámon.

Tekintse meg a Hangszerkóstolók és korábbi gáláink hangulatát: