BFO
Budapesti Fesztiválzenekar
Hogyan támogathatom a BFZ-t?

Szponzorok

A Budapesti Fesztiválzenekar - szponzorációs együttműködés keretein belül - elkötelezettségéért és támogatásáért sokféle értéket nyújt az Ön cégének.

Miért érdemes szponzorálni a Budapesti Fesztiválzenekart?

Világsiker részesévé válni

A Budapesti Fesztiválzenekart a világ tíz legjobb szimfonikus zenekara között tartják számon. Szponzorai aktív részesei lehetnek egy igazi világsikernek.

Koncertélmény és kapcsolatépítés

A BFZ koncertjei lehetőséget kínálnak a magas szintű szórakozásra és az üzleti kapcsolatok építésére mind Magyarországon, mind külföldön.

Presztízs

A BFZ műsor- és programfüzeteiben, egyéb kiadványaiban és internetes honlapján történő megjelenés nagyfokú láthatóságot és presztízst biztosít a szponzor számára.

Üzleti célok elérése

A BFZ-vel kialakított együttműködés, partnerség, vagy szponzorációs kapcsolat hatékony eszköz az Ön üzleti céljai eléréséhez.

Közös értékek

A BFZ különleges értékei/üzenete számos ponton kapcsolódhatnak a szponzor által képviselt értékekhez/üzenetekhez, erősítve azokat.

Üzlet és kultúra

Végül, de nem utolsó sorban: üzlet és kultúra egymásra vannak utalva. Csak együtt képesek egy gazdagabb társadalom megteremtésére.

A Budapesti Fesztiválzenekar partnerei igényeire szabott szponzorációs csomagokat készít marketingmegoldásokkal, az alkalmazottak bevonásának módozataival, vezetőképző programokkal és exkluzív lehetőségekkel. További információért lépjen velünk kapcsolatba a partner@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4333-as telefonszámon.

Köszönjük érdeklődését!

Köszönjük az eddigi támogatást Partnereinknek!

Köszönjük partnereinknek!
A ZSINAGÓGAKONCERTEK PLATINA FOKOZATÚ PARTNERE
GYÉMÁNT FOKOZATÚ PARTNER
TÁMOGATÓ PARTNER
Forduljon hozzánk kérdésével
Törlés