BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

BFZ Kártya

A család a régi, a kártya új

A 2015/16-os évadban megújul a BFZ-kártya, így több kedvezményhez és még több élményhez segíti hozzá tulajdonosát.

A kártya kiváltása továbbra is ingyenes, a regisztrációkor mindenkit megajándékozunk a Fesztiválzenekar egyik CD-jével, következő lépésként pedig hűségpontokat gyűjthetnek és kedvezményeket kaphatnak a koncertjegyek árából. A legkitartóbb zenerajongók pontjaikat beváltva részt vehetnek egy exkluzív vacsorán, elkísérhetik a zenekart egy vidéki turnéra, vagy ingyen élvezhetik partnerükkel a BFZ valamelyik koncertjét.

A kártyatulajdonosokat megillető új, kiterjesztett kedvezmények:

Jegyvásárlás után elszámolt pontok 2 darab jegy után:

Az összegyűjtött pontokat a következő ajándékokra válthatja be:

BFZ-kártya, a legjobb ajándék

A kártyára tetszőleges pénzösszeg is feltölthető*, ami egy naptári éven belül a Budapesti Fesztiválzenekar bármely hangversenyére felhasználható. Így meglepheti az ön számára legkedvesebbeket – vagy akár önmagát – egy névre szóló BFZ-kártyával, hogy a rajta levő keretet arra költhesse, amire csak szeretné: Mahlerre vagy Mozartra, Prokofjevre vagy Mendelssohnra, a Müpában vagy a Zeneakadémián. Kártyatulajdonosaink számára időről időre felajánlunk egyedi akciókat is, így egy-egy koncertünkre akár 50 százalékos kedvezménnyel is bejuthatnak.
*minimum összeghatár nélkül, de legfeljebb 250.000 forintig

Hol, mikor, hogyan

A kártya a BFZ honlapján, a titkárságon, vagy a koncerteken, a helyszínen igényelhető. Átvehető kívánság szerint személyesen, de szívesen postázzuk is. Jó hír, hogy kártyánk immár online is használható, így a kártyához járó kedvezményeket is érvényesíthetik az interneten keresztül.

Tartozzon ön is a BFZ-családhoz!