BFO
Budapesti Fesztiválzenekar

A BFZ fiatal barátai

Éljük át együtt a zene generációkon átívelő varázslatát! A 2018/19-es évadtól közönségünk fiatal tagjait is várjuk a BFZ támogatóinak körébe. 35 év alatti barátaink a Támogatói Klub éves díjából minden támogatói szinten 50%-os kedvezményt kapnak, valamint kifejezetten a fiatal közönség számára szervezett közösségi programokkal, találkozókkal és egyéb támogatói eseményekkel is várjuk őket az új évadban.

Szeretettel várjuk Önt is a BFZ nagy családjában! További tájékoztatásért, kérjük, forduljon hozzánk a tamogatoiklub@bfz.hu e-mail-címen vagy a +36 1 489 4330-as telefonszámon! Támogatóink nevét hagyományainkhoz híven feltüntetjük kiadványainkban. Amennyiben támogatóként névtelen kíván maradni, kérjük, jelezze a fenti elérhetőségeink egyikén!

A támogatás eljuttatásával automatikusan érvényessé válik tagsága a Támogatói Klubban. Amennyiben banki átutalással vagy egyéb módon már befizette támogatását, nincs további teendője. Köszönjük, hogy 2018-ban is úgy döntött, Támogatói Klubunk tagjaként segíti zenekarunk működését!