Váltás mobil nézetre
BFZ_Telekom Mobilpálca1

Mától próbálható ki a Telekom legújabb zenei élményt nyújtó innovatív játéka, a Mobilpálca, melynek segítségével minden eddiginél közelebb kerülhetnek a világ egyik legjobb zenekarához, a Budapesti Fesztiválzenekarhoz (BFZ).

Interaktív játékra invitál minden, a zenére fogékony érdeklődőt a Telekom a budapesti Akvárium elé, ahol az utca embere a telefonjával élőben vezényelheti a Budapesti Fesztiválzenekart.

Az innovatív city light plakát előtt megállva, a felhasználó a saját mobilját használhatja karmesteri pálca gyanánt. Ha a mobillal vezényelve helyesen követi Mozart Figaro házasságához írt nyitányának ritmusát, akkor a nyitány végén a zenekar karmestere és a zenekar is megtapsolja őt. Ha kicsúszna a ritmusból, akkor változatos visszajelzéseket kap a muzsikusoktól az ásítástól az elismerő mosolyokig, nem szegve kedvét a folytatáshoz, sőt további gyakorlásra ösztönözve őt.

A trendi technológiai újdonságoknak és a komolyzenének igenis vannak találkozási pontjai, az innovatív Telekom és a mindig új utakat kereső BFZ együttműködése így szinte magától értetődő volt.

A city light plakátot annak kapcsán fejlesztette ki a Telekom, hogy a 2015/2016-os évadban főtámogatójává vált a Budapesti Fesztiválzenekar szervezésében elindított Midnight Music rendezvénysorozatnak, melynek szlogejne: klasszikus zene azoknak, akik éjjel élnek. A koncertek lényege, hogy a közönség éjszaka, babzsákokon fekve, laza, közvetlen környezetben, történetekkel tarkítva találkozhat a komolyzenével.

A támogatás részeként a piacvezető telekommunikációs cég YouTube-csatornáján élőben streameli is a Midnight Music sorozat november 8-i koncertjét, így azok sem maradnak le az egyedülálló zenei élményről, akik nem tudnak részt venni a koncerten.

A Telekom játéka november 3. és november 20. között próbálható ki az Akvárium előtt, később pedig a Fesztiválzenekar koncertjeihez kötődő egyéb helyszíneken is felbukkan. November 8-án az idei szezon első Midnight Music koncertjén, a Millenáris Teátrumban is kipróbálhatja a közönség.

 

mlogo-w               T_Logo_3c_Slogan_p_HU