Váltás mobil nézetre

A BFZ közhasznú alapítvány, amelynek éves működését, gazdag hangverseny, gyermek és ifjúsági programját számos cég  jótékony hozzájárulása teszi lehetővé. Kis- és nagyvállalatok számára egyaránt kínálunk kölcsönös előnyökkel járó támogatási formákat, amelyekből cége számára a megfelelőt kiválasztva segítheti munkánkat. Egyedi partnerséget keresünk és kínálunk tudásunk és kapacitásaink mozgósításával – a közös sikerért.

Előadóművészet és TAO

Az eladóművészeti törvény keretei között kettős adókedvezményben részesülnek azok a vállalatok, amelyek eladóművészeti szervezeteket támogatnak. Támogatásuk összegével ezek a cégek mind adójukat, mind adóalapjukat is csökkenthetik!

Az Országgyűlés 2008 decemberében fogadta el az előadó-művészeti szervezetek támogatásáról szóló törvényt (2008. évi XCIX. törvény), amely 2009. március 1-én lépett hatályba. 2009. november 12-étől több ponton módosította a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvényt.

A törvény szándéka, hogy az igényes magyarországi előadó-művészetek, a színház-, tánc- és zeneművészet művelését és fejlesztését támogassa. A törvény értelmében adókedvezményben részesülnek azok az adózók, akik előadó-művészeti szervezetet támogatnak, és akiknek erről igazolást állít ki a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal keretében létrehozott Előadó-művészeti Iroda.

A törvényben meghatározott feltételek mellett az előadó-művészeti szervezeteknek nyújtott támogatás a támogató vállalatoknak kettős adókedvezményt jelent, mert a támogató cég csökkentheti a támogatás összegével adóalapját és adóját is.

További információért a törvénnyel kapcsolatban forduljon hozzánk a partner@bfz.hu e-mail címen vagy a +36 1489 4333-as telefonszámon.

Köszönjük támogatását!

Szponzorok

A Budapesti Fesztiválzenekar – szponzorációs együttműködés keretein belül – elkötelezettségéért és támogatásáért sokféle értéket nyújt az Ön cégének.

Miért érdemes szponzorálni a Budapesti Fesztiválzenekart?

Világsiker részesévé válni

A Budapesti Fesztiválzenekart a világ tíz legjobb szimfonikus zenekara között tartják számon. Szponzorai aktív részesei lehetnek egy igazi világsikernek.

Koncertélmény és kapcsolatépítés

A BFZ koncertjei lehetőséget kínálnak a magas szintű szórakozásra és az üzleti kapcsolatok építésére mind Magyarországon, mind külföldön.

Presztízs

A BFZ műsor- és programfüzeteiben, egyéb kiadványaiban és internetes honlapján történő megjelenés nagyfokú láthatóságot és presztízst biztosít a szponzor számára.

Üzleti célok elérése

A BFZ-vel kialakított együttműködés, partnerség, vagy szponzorációs kapcsolat hatékony eszköz az Ön üzleti céljai eléréséhez.

Közös értékek

A BFZ különleges értékei/üzenete számos ponton kapcsolódhatnak a szponzor által képviselt értékekhez/üzenetekhez, erősítve azokat.

Üzlet és kultúra

Végül, de nem utolsó sorban: üzlet és kultúra egymásra vannak utalva. Csak együtt képesek egy gazdagabb társadalom megteremtésére.

A Budapesti Fesztiválzenekar partnerei igényeire szabott szponzorációs csomagokat készít marketingmegoldásokkal, az alkalmazottak bevonásának módozataival, vezetőképző programokkal és exkluzív lehetőségekkel. További információért lépjen velünk kapcsolatba a partner@bfz.hu e-mail címen vagy a +36 1489 4333-as telefonszámon.

Köszönjük érdeklődését!

 

Köszönjük az eddigi támogatást Partnereinknek!

Arany fokozatú partnerek

Ezüst fokozatú partnerek

Bronz fokozatú partnerek

Támogató partnerek

Állami partnerek

Stratégiai partnerek

Média partnerek

A TérTáncKoncert az EGT Alapok támogatásával valósul meg