Váltás mobil nézetre
Hogyan támogathat?

A Budapesti Fesztiválzenekar Magyarország egyik legsikeresebb kulturális kezdeményezése. Sokan valódi intézményként tekintenek rá, amely állandó és meghatározó szereplője a zenei világnak. Holott,  egyedülálló módon, a zenekar működését saját alapítványa biztosítja, így sorsa is azoknak a kezében van, akik támogatásukkal hozzájárulnak működéséhez.

A Fischer Iván újító elképzelései és a művészek nagyszerű teljesítménye nyomán létrejövő vállalati és civil összefogás a kulcsa annak, hogy a Fesztiválzenekar kivételes helyet foglalhat el a nemzetközi zenei térképen, és világszínvonalú művészeti tevékenysége mellett fontos közösségépítő és oktatási szolgálatot is elláthat.

Köszönjük támogatását!

Kapcsolat

Magánszemélyek

A zenekar köré hosszú évek alatt lelkes baráti, támogatói kör szerveződött, akiknek a támogatásáért hálával tartozunk. Köszönjük szívből jövő adományaikat, és bízunk benne, hogy felejthetetlen koncertélményekkel gazdagodnak.

Csatlakozzon Ön is, hogy minél szélesebb közönséggel oszthassuk meg a zene örömét!

Egyéni adomány
Támogatói klub
Adó 1%
Külföldi baráti körök

Vállalatok

A BFZ közhasznú alapítvány, amelynek éves működését, gazdag hangverseny, gyermek és ifjúsági programját számos cég  jótékony hozzájárulása teszi lehetővé. Kis- és nagyvállalatok számára egyaránt kínálunk kölcsönös előnyökkel járó támogatási formákat, amelyekből cége számára a megfelelőt kiválasztva segítheti munkánkat. Egyedi partnerséget keresünk és kínálunk tudásunk és kapacitásaink mozgósításával – a közös sikerért.

Előadóművészet és TAO
Szponzorok

Projektjeink

A Budapesti Fesztiválzenekar folyamatosan új projekteket indít, amelyek a zenekari tagok kíváncsiságából erednek és a közösség igényeire reflektálnak. A fiatalok zenei nevelését, társadalmi integrációját szolgáló programjaink éppúgy támogatót keresnek, mint a kisközösségek megerősítését szolgáló házhoz vitt koncertsorozatok vagy évadzáró nagy eseményünk, a TérTáncKoncert a Hősök terén. Válasszon közülük és segítsen a megvalósításban!

BFZ a fiatalokért
BFZ a közösségért
TérTáncKoncert