Váltás mobil nézetre
TérTáncKoncert

Júniusban rendeztük meg első alkalommal a TérTáncKoncertet a Hősök terén. Ez az esemény nemcsak a zenéről, hanem az egymás iránt érzett felelősségről és toleranciáról is szólt. Kétszáz hátrányos helyzetű gyerek mutatta be a hónapok alatt betanult közös táncát a Fesztiválzenekar kíséretére. Nagyszabású ingyenes koncertünkre hétezer ember gyűlt össze a főváros ikonikus terén, ahol egy napra minden gyermek végre hősnek érezhette magát. 2016. június 4-én immár ötszáz fiatalt várunk az ország húsz vidéki iskolájából. Az életre szóló élményt ígérő fellépést féléves kemény munka előzi meg, amelyhez a gyerekek minden támogatást megérdemelnek.

„Hihetetlen, hogy ilyen zseniális zenészek ilyen nagyszerű programot szerveznek a gyerekek számára.” (a júniusi TérTáncKoncert egyik látogatója)

„Aki ellátogatott a Hősök terére csütörtök este, vagy pusztán csak arra járt, és pár percre megállt hallgatózni, nézelődni, talán megízlelhette azt, hogy a klasszikus zene nem szükségszerűen a letűnt korok jó vastag porréteggel bevont, múzeumba való fölösleges dísze, hanem él. És néha előbújik rejtekhelyéről, mint a Szentivánéji álom bűbájos tündérei.” (Playliszt blog)

Szeretnénk, ha Ön, hűséges és lelkes követőnk, tudna ezekről a különleges találkozásokról, ezért amennyiben megadja elérhetőségét, ezentúl előre is küldünk róluk személyre szóló értesítést valamint a megvalósult eseményekről exkluzív beszámolókat.

Hálásak lennénk, ha lehetőségeihez mérten részt is venne az Önnek legfontosabb programok megvalósításában, akár pénzbeli adománnyal, akár önkéntes munkával. Támogatóink számára egyedi bevonódási és megjelenési módokat biztosítunk.

TérTáncKoncert
TérTáncKoncert
TérTáncKoncert
TérTáncKoncert