Váltás mobil nézetre
BFZ a fiatalokért

Változatos formák, kiforrott módszerek, állandóan megújuló kísérletek – ezek jellemzik a Budapesti Fesztiválzenekar programját, amelyet évről évre gyermekek ezreihez juttat el országszerte. Legyen az Kakaókoncert, Hangszerkóstoló, próbalátogatás vagy gyerekopera, érzéki tapasztalattá és kézzelfoghatóvá tesszük, hogy a muzsika tele van játékkal, humorral és felfedezésre váró érzésekkel. A boldog sikolyok, a hangos nevetés, a teli tüdőből megszólaltatott harsonák, a cincogó hegedűk és a kíméletlenül ütlegelt cintányérok visszhangozzák a program sikerét.

„Anita néni! Én mostantól fociedzés helyett inkább hegedülni szeretnék tanulni!’’
(4. osztályos kisfiú a Hangszerkóstoló után)

„A Hangszerkóstoló fantasztikus élmény volt a gyerekeknek – és nekünk is persze. Nagyobbik unokám eddig fuvolázni készült, vasárnap óta a hárfa tűnik nyerőnek.”

„Tetszett a Hangszerkóstoló, ennyi sugárzóan boldog gyereket egyszerre ritkán látni :) A mai gonosz, gyűlölködő világban ez egy lélekemelő élmény volt. Legszívesebben minden nap elmennék egy ilyenre, annyira feltöltött energiával csak az, hogy mennyire élvezték az egészet, nyoma sem volt a túlterhelt iskolahangulatnak :)”

Szeretnénk, ha Ön, hűséges és lelkes követőnk, tudna ezekről a különleges találkozásokról, ezért amennyiben megadja elérhetőségét, ezentúl előre is küldünk róluk személyre szóló értesítést valamint a megvalósult eseményekről exkluzív beszámolókat.

Hálásak lennénk, ha lehetőségeihez mérten részt is venne az Önnek legfontosabb programok megvalósításában, akár pénzbeli adománnyal, akár önkéntes munkával. Támogatóink számára egyedi bevonódási és megjelenési módokat biztosítunk.

BFZ a fiatalokért
BFZ a fiatalokért
BFZ a fiatalokért
BFZ a fiatalokért