Váltás mobil nézetre
Prizma

A Budapesti Fesztiválzenekar büszkén teszi közzé, hogy az idei Prizma Kreatív Pr Díjra kiírt versenyen, “Eseménykommunikáció” kategóriában díjat nyert. A díjat a Vigyázz, lépcső! - A Budapesti Fesztiválzenekar legrövidebb koncertjéért vehette át a VISIONARY 7 ügynökség. A nagysikerű 15 perces villámhangversenyt 2012. június 16-án Fischer Iván és a Budapesti Fesztiválzenekar a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén adta, a Múzeumok Éjszakája ünnepi nyitányaként.

A Prizma Díj zsűrijének elnöke Liptay Gabriella, az Invitel marketingkommunikációs igazgatója volt, a testületben szerepelt többek között Nagy Bálint, az International Business School marketingtanszék-vezetője és a Magyar Reklámszövetség elnökségi tagja, Galambos Márton, az Origo felelős szerkesztője és gazdasági rovatvezetője és Perlaky-Papp József, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola docense és pr-szakirányvezetője.

A Budapesti Kommunikációs Főiskolán a múlt évhez hasonlóan idén is bemutatkoznak a Prizma legjobb pályázatai november 21-én, szerdán 17 órakor, ahova minden érdeklődőt szeretettel várnak.