Váltás mobil nézetre
Összejátszunk

Teljes figyelem és odaadás. Minden idegszálunk a karmesteré, egymásé és a muzsikáé. A nézőtéren ülők a hangokba kapaszkodnak. Minden koncerten úgy zenélünk, mintha az lenne életünk legfontosabb hangversenye. Így játszunk mi, így szakadnak a húrok, így kopnak a vonók és törnek a dobverők – a teljességért, a közönségért.

„Összjáték, harmónia, összhang, egymásra hangolódás, egymásra figyelés, szeretet. Ha igazán alázatosan tudunk egymásra figyelni, zenei értelemben eggyé válunk. Megélhetjük azt a teljességet, amit a zeneszerző élt át, amikor megkomponálta a darabot.” (Lesták Bedő Eszter, hegedűművész)

„A sok színes egyéniség és stílus, akkor tud egy egységes egészet alkotni, ha egymásra is figyelemmel vannak, összejátszanak és együtt lovagolják meg a muzsika hullámait… a hangulat, az élmény, az öröm, az együvé tartozás akkor teljes, ha szeretetteljes alázattal párosul egymás iránt. Mint egy kiváló óbor, melyet külön fejlődő szemekből, önmagukban is, egyesével is értékes részekből raknak össze, de az íze és zamata igazán csak az összeérlelés után válik igazán nemessé. Benne a gazda gondos, szorgos, szeretettel végzett és odaadó munkájának köszönhetően… :) S az örömteli élmény és eredmény mindannyiunké…” (Fogarasi Ágnes, közönségünk tagja)

„Az összjáték az, amikor – legyünk bármennyien – zenélés közben érezzük egymás gondolatait, kitaláljuk egymás gesztusait, meglepetésre meglepetéssel felelünk a másiknak; egyszóval élvezzük, hogy együtt lehetünk, együtt zenélhetünk.” (Dinyés Soma, csembalóművész)

„Számomra egyértelműen a különböző eddigi zenekari élményeim jutnak eszembe. Kevés annál jobb érzés létezik, mint az otthoni gyakorlás, első bénácska próbálkozások és a hosszadalmas hangolás után egyszer csak megszólal a darab, megszólal a ZENE. Összejátszunk. :)” (Karmen Csenge, közönségünk tagja)

„A hangszercsoportok önállóan megtanulnak egy új darabot, majd összejönnek, és a karmester vezetésével összejátszanak.” (Berger Nándorné Máté Anikó, közönségünk tagja)

Összejátszunk
Összejátszunk
Összejátszunk
Összejátszunk