Váltás mobil nézetre

A 2017/18-as évadra 2017. április 3-tól vásárolhatóak bérletek. Az alábbi információk a 2016/17-es évadhoz kapcsolódnak: Kíváncsi, hogy játszik Beethovent a 73 éves világklasszis zongorista, Richard Goode? Meghallgatná, milyen egy vérbeli orosz program Dmitrij Kitajenko vezényletével? Szívesen megnézné, hogy alkot az észt zseni, Paavo Järvi? Vagy a legendás görög hegedűművésszel, Leonidas Kavakosszal töltene el egy estét? A Budapesti Fesztiválzenekar következő, 2016-17-es évadjában bármelyikre van lehetőség. A BFZ zeneigazgatója, Fischer Iván az új szezonban Ravelt, Debussyt, Dutilleux-t, Bartókot, Schubertet, Beethovent, Mendelssohnt, Mahlert, Lisztet és Strausst vezényel majd, és FIÚK címmel egy új sorozatot is elindít, amelyben fiatal karmestereknek ad bemutatkozási lehetőséget.

Lapozza át a 2016/17-es szezont bemutató füzetünket ezen az oldalon vagy küldje el címét a partner@bfz.hu-ra és postázzuk Önnek a kiadványt.

Bérleteseink a jegyvásárlás során előnyt élveznek, és akár 30 százalékos megtakarítást is elérhetnek a szólójegyek árához képest.

Támogatóink, fokozatuknak megfelelően, március 10 és 17 között, a nagyközönség március 18-tól vásárolhatja meg a bérleteket az Interticket oldalán.

Doráti A/B

Doráti-bérletesként a szezon nagy részében a Müpa grandiózus nagytermében élvezheti a zenekar játékát, két alkalommal pedig a Zeneakadémián várjuk, ahol láthatja vezényelni Dmitrij Kitajenkót, és hallhatja játszani a görög hegedűvirtuózt, Leonidas Kavakost. Ajándékba kapja emellett a BFZ próbatermében megrendezett kamarazenei koncertjeink egyikét is. A bérlet 9+1 hangversenyt tartalmaz.

A bérletbe tartozó koncerteket itt tekintheti meg.

Árak: 17 211 – 82 189 Ft

Solti A/B

Amellett, hogy Solti-bérletesként meghallgathatja a BFZ összes nagyzenekari hangversenyét, karácsonyi koncertünkön is részt vehet, melyet ezúttal Takács-Nagy Gábor vezényel. Ezen túl belekóstolhat új, FIÚK (Fischer Iván Új Karmestereket mutat be) című sorozatunkba, melynek során megismerkedhet egy fiatal és tehetséges karmesterrel. Bónuszként részt vehet a BFZ próbatermében rendezett kamarazenei sorozatunk egyik koncertjén.

A bérletbe tartozó koncerteket itt tekintheti meg.

Árak: 19 100 – 89 900 Ft

Reiner A/B

Reiner-bérletesként biztosan nem marad le a Fesztiválzenekar egyetlen nagyzenekari hangversenyéről sem, melyeket hétvégenként, délutáni időpontokban élvezhet. A bérlethez tartozik egy barokk koncert az egzotikus szépségű Midori Seilerrel a Zeneakadémián, bónuszként pedig meghallgathatja Fischer Iván Bartók-programját a Müpában.

A bérletbe tartozó koncerteket itt tekintheti meg.

Árak: 15 550 – 80 000 Ft

Ormándy

Ormándy-bérletesként megismerheti Fischer Iván legújabb, FIÚK (Fischer Iván Új Karmestereket mutat be) című sorozatának fiatal és tehetséges dirigenseit. Kétszer is találkozhat a régi zene egzotikus szépségű zsenijével, Midori Seiler hegedűművésszel, akinek az egyik barokk koncertje ajándék az Ormándy-bérletesek számára. Mindemellett Fischer Iván vezényletével hallhatja játszani a legendás görög hegedűművészt, Leonidas Kavakost.

A bérletbe tartozó koncerteket itt tekintheti meg.

Árak: 12 150 – 52 000 Ft

Széll

A Széll-bérlet tulajdonosaként az évad hangversenyeit a varázslatos Zeneakadémián élvezheti. Láthatja vezényelni az orosz programmal visszatérő Dmitrij Kitajenkót, és a BFZ karácsonyi koncertjén is részt vehet, amelyet ezúttal Takács-Nagy Gábor vezényel. Széll-bérleteseink bónuszként megismerkedhetnek a zenekar új, Vissza a természethez című kamarazenei sorozatával, melynek keretében muzsikusaink korhű hangszereken szólaltatják meg Bach, Vivaldi, Telemann, Brahms és Mozart műveit.

A bérletbe tartozó koncerteket itt tekintheti meg.

Árak: 8 928 – 34 065 Ft

Kakaóbérlet

Az új évadban is folytatódik a zenekedvelő családok számára kialakított Kakaókoncert-sorozatunk, amelyre a biztos bejutást a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes bérletvásárlással bebiztosítani. Ha az egész családnak vásárolnának bérletet, a harmadik bérlet megvásárlása után a teljes összegből 20 százalék kedvezményt adunk.

Árak: 13 500 Ft