Váltás mobil nézetre

A koncertről

A Budapesti Fesztiválzenekar február 7-én 12 órakor Kakaókoncertet ad autizmussal élő gyerekeknek, de a jól megszokott felépítésű hangversenyre szeretettel várjuk a kicsik testvéreit és szüleiket is.

Bár az autista gyerekeknek egy színházi előadáson vagy egy koncerten való részvétel nehéz lehet, felkészüléssel és a környezet megfelelő alkalmazkodásával számos hétköznapi esemény élményt jelenthet számukra. Éppen úgy, ahogyan a buszok alacsony padlójával, vagy egy rámpával egy kerekes székes személy is bejuthat korábban megközelíthetetlen helyszínekre, egy-egy apró, de értő változtatással az autizmussal élő személy is részese lehet olyan eseményeknek, amelyekből korábban kimaradt. Ezért szeretne most tenni Fischer Iván és a Fesztiválzenekar is. Az autizmus-barát módon támogatott Kakaókoncert kiszámíthatóvá, érthetővé és biztonságossá, így élvezhetővé teszi számukra a programot.

Az autizmusról és arról, mennyiben más egy autista kisgyerek számára egy koncertélmény, a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány honlapján olvashatnak. Az Autizmusbarát Kakaókoncertek a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány szakmai segítségével valósulnak meg.

A hangversenyre az érintett családok január 6-ig a Cseperedő Alapítványon keresztül jelentkezhetnek, a jegyértékesítés a megszokott csatornákon ezután kezdődik meg.

 

Jegyárak

2 500 Ft


karmester

Fischer Iván