Váltás mobil nézetre

A gáláról

A BUDAPESTI FESZTIVÁLZENEKAR SZEZONNYITÓ GÁLÁJA IDÉN IS LÁTVÁNYOS ESTÉNEK ÍGÉRKEZIK. A BFZ ZENÉSZEI ISMÉT ELKÁPRÁZTATJÁK A KÖZÖNSÉGET.

Kezdje velünk a következő koncertszezont!

A Budapesti Fesztiválzenekar és Fischer Iván minden szeptemberben egy ünnepélyes támogatói est keretében látja vendégül azt a sok kiváló embert, akik valamilyen módon segítik a zenekar munkáját. Ez az este mindig különleges volt a számunkra, hiszen alkalmat ad arra, hogy személyesen is találkozhassunk nagyra becsült partnereinkkel és támogatóinkkal, együtt ünnepelhessük meg zenekarunk felbecsülhetetlen munkáját és az új évad kezdetét.

A gálavacsora remek lehetőség arra, hogy elismerésünket és hálánkat fejezzük ki azon vendégeink felé, akik nélkül koncertjeink, turnéink, illetve közösségi és oktatási projektjeink nem valósulhattak volna meg.

Az est egy pezsgős állófogadással kezdődik, amit egy exkluzív vacsora követ az alkalomhoz illő neves borokkal és különleges koktélokkal megfűszerezve. Mindeközben muzsikusaink zenélnek, szervezünk egy aukciót és tombola is lesz, melyen többek között a Fesztiválzenekar különleges ereklyéit nyerheti meg.

VIP

VIP vendégeink a Fesztiválzenekar zenészeinek társaságában és egy pohár pezsgő kíséretében vezetett sétán vehetnek részt a Kiscelli Múzeumban 18:30-tól. A hivatalos kapunyitás és fogadás 19 órakor lesz.

Meghívó és részletek

Aukciós lista

Foglalás

Egyéni helyek és teljes asztalok (10 fő) 2014. szeptember 5-ig (péntek) foglalhatók.
FOGLALÁS

További információ:

Email: szponzor@bfz.hu
Telefon: +36 1 4894333


Részletes program

Georg Philipp Telemann: F-dúr versenymű 3 hegedűre

Gulyás Emese – barokk hegedű
Nagy Gabriella  – barokk hegedű
Oláh Gyöngyvér – barokk hegedű
Czirók Györgyi  – barokk hegedű
Csoma Ágnes – barokk brácsa
Kertész György  – barokk cselló
Lévai László – barokk nagybőgő
Dinyés Soma – csembaló

Frank Martin: Ballada fuvolára

Jóföldi Anett – fuvola
Palojtay János – zongora

Hidas Frigyes: Florida versenymű tenor- és basszusharsonára

Szakszon Balázs – tenorharsona
Krasznai Mariann – basszusharsona
Báll Dávid – zongora