Váltás mobil nézetre
BFZ_SUNDAY_BRUNCH_FOUR SEASONS_029

Új, értékes kedvezményeket kapnak tőlünk azok a támogatóink, akik aktívan részt vesznek a Budapesti Fesztiválzenekar legújabb kampányában.

Early bird kedvezmények – koránkelőknek

Elsősorban azokat a kedves támogatókat szeretnénk megszólítani, akik szívesen részt vennének a Budapesti Fesztiválzenekar bécsi és prágai turnéján 2015. május 28-30 között.

Amennyiben Ön 2015. március 11-ig egy szinttel feljebb lép a támogatói kategóriákban, részt vesz sorsolásunkon, amelynek nyertese 2015. május 28-án ellátogathat a BFZ bécsi koncertjére a Musikvereinbe, illetve 2015. május 29-én prágai koncertünkre a Smetana Hallba. A koncertek között a Fesztiválzenekar művészeivel utaznak mindkét helyszínünkre, s bepillanthatnak egy európai turné kulisszatitkaiba. A nyeremény fedezi az utazás és szállás költségeit és tartalmazza a koncertjegyek árát is.

A sorsolást 2015. március 12-én 11:00 órakor tartjuk a Budapesti Fesztiválzenekar irodájában.

A sorsoláson a 2015. március 11. 24:00 óráig bankszámlánkra beérkezett támogatási összegeket tudjuk figyelembe venni.

Amennyiben Önnek inkább a BFZ-nél korábban nem tapasztalt helymegújítás lenne kedvére való, van egy jó hírünk. A 2015-2016-os szezon bérletvásárlói fenntarthatják számukra kedves helyüket, ha 2015. március 11-ig új – legalább arany fokozatú – támogatót hívnak klubunkba.

A kedvezményt a 2015. március 11. 24:00 óráig beérkezett új támogatások után tudjuk biztosítani.

További kedvezményeink a 2015. március 11. után ébredőknek

Bővítse új taggal támogatói klubunkat 2015. szeptember 10-ig és egy évig egy fokozattal magasabb szintre léphet, ugyanakkor az alábbi kedvezményeket és ajándékokat biztosítjuk Önnek:

  • Hívjon meg támogatói klubunkba egy BRONZ fokozatú új tagot, s mi megajándékozzuk Önt egy 2 darabos BFZ bögre szettel, hogy a ködös vasárnap reggeleken is finom kakaóval indíthassa napját.
  • Hívjon meg egy új EZÜST fokozatú támogatót, s elvisszük Önt egy bepillantásra a MÜPA vagy a Zeneakadémia kulisszái mögé. Az érdekes „túra” végén természetesen Önnek is jár kettő kakaós BFZ bögre.
  • Amennyiben új ARANY fokozatú támogatót hív meg klubunkba, egy Fesztiválzenekar CD-t és a BFZ egy külföldi koncertjének keretezett poszterét adjuk Önnek ajándékba.
  • Ha PATRÓNUS támogatót toboroz közénk, meghívjuk Önt és kedves Partnerét a Fesztiválzenekar próbatermében tartandó patrónusi vacsorára, melyhez egy bekeretezett BFZ képet adunk ajándékba.
  • Ha EZÜST MECÉNÁS fokozatú támogatót hív klubunkba, meghívjuk Önt és kedves Partnerét Fischer Iván Lakásszínházába a Mecénások vacsorájára, ahol egy Fischer Iván által dedikált BFZ CD-csomagot adunk Önnek ajándékba.
  • Hívjon meg klubunkba egy ARANY MECÉNÁS fokozatú támogatót, és a Budapesti Fesztiválzenekar muzsikusai ellátogatnak Önhöz otthonába, s egy exkluzív kamarazenei előadást adnak nappalijában.

Amennyiben Ön már támogatónk és 2015. szeptember 10-ig egy szinttel feljebb lép támogatói klubunkban, az alábbi kedvezmények közül választhat:

  • Egy Fischer Iván által dedikált 2 db CD-t tartalmazó BFZ CD-csomagot ajándékozunk Önnek.
  • Kísérje el muzsikusainkat a 2015 szeptemberében zajló BFZ Közösségi Hét egyik vidéki előadására. Ezzel az utazással belekóstolhat egy Ön által választott vidéki hangverseny hangulatába és az azt megelőző illetve azt követő zenekari élet érdekességeibe. Az utazás költségét a BFZ állja.
  • Legyen vendégünk kedves Partnerével Fischer Iván Lakásszínházában, ahol az előadás után házi készítésű finomságokkal lepjük meg Önöket (maximum az első 12 főnek tudjuk biztosítani e lehetőséget).
  • Legyen bloggerünk egy alkalommal és ossza meg a Budapesti Fesztiválzenekarral kapcsolatos élményeit velünk és a közönséggel.

További részletekért kérjük, keressen minket telefonon a +36 1 4894-333 telefonszámon, vagy a szponzor@bfz.hu email-címen.