Váltás mobil nézetre
BFZ bekopog!

BFZ bekopog!

A BFZ újabb keletű hagyományai közül kiemelkedik A BFZ bekopog! című rendezvénysorozat. A zenekar egy-egy vidéki koncerthez kapcsolódóan „megszállja” a hangverseny helyszínéül szolgáló várost, és házhoz viszi a zenét. A zenekar művészei a program első szezonjában Pécset, Kaposvárt és Szombathelyet vették be. A Budapesti Fesztiválzenekar és Fischer Iván azt szeretné, hogy Magyarországon a zenekedvelő és a zenével kapcsolatban lévő tehetséges fiatalok még nagyobb kedvvel és tudással fordulhassanak a muzsikálás felé. A vállalkozás egyben arra is lehetőséget ad, hogy a zenekar vidéken élő rendkívüli tehetségeket fedezzen fel.

Tovább
Kakaókoncertek

Kakaókoncertek

Családias hangulatú, mesélős és a zenével barátkoztató hétvégi délutánokat ígér idén is a már több mint két évtizedes hagyománnyal rendelkező Kakaókoncertek sorozata az 5 és 12 év közötti gyermekek és természetesen szüleik, nagyszüleik számára.

Megnézem
Gyermekoperák

Gyermekoperák

A Budapesti Fesztiválzenekar gyermekopera produkciói által nem csak megismerteti a gyerekekkel a zene szépségeit, de bevonva őket a muzsikálásba, a közös zenélés örömével is megajándékozza őket.

Tovább
Lásd, amit hallasz!

Lásd, amit hallasz!

A Budapesti Fesztiválzenekar öt éve miden évadban meghirdeti a Lásd, amit hallasz! filmversenyt kreatív és bátor középiskolások számára. A pályázaton részt vevő gimnazistáknak egy adott zenemű szabadon választott tételére kell kisfilmet készíteniük, amit évről évre tekintélyes zsűri bírál el.

Tovább
Midnight Music

Midnight Music

A koncerttermek hűvös eleganciáját maguk mögött hagyó kezdeményezésekkel közelít Fischer Iván együttese a fiatalok, az ifjú felnőttek éjszakai életet élő közösségéhez is.

Tovább